Travel Partners

Reis met een van onze travel partners zonder stress naar REBiRTH Festival 2024

Nederland

Eleven Travel

Met Eleven Travel reis je onbezorgd, veilig en voordelig naar REBiRTH Festival. Jij als festivalbezoeker kunt samen met ons een eigen busreis organiseren voor jou en je vrienden. Een échte partybus of luxe touringcar, wij regelen het party vervoer voor jou.

> Weekend (Camping)

> Vrijdag

> Zaterdag

> Zondag

Nederland

Partybussen.nl

Gezellig én voordelig busvervoer naar REBiRTH Festival? Stap dan in bij Partybussen voor een zorgeloze reis. Wij verzorgen jouw busreis naar REBiRTH Festival met de kortst mogelijke route en de muziek aan!

> Zaterdag

> Zondag

Midden- en West Brabant

The Party Express

Reis naar REBiRTH Festival en maak gebruik van de voordelen van The Party Express: Vooraf vastgestelde prijzen voor zowel bus/combi tickets. Met je vrienden/kenissen allemaal in dezelfde bus. De mogelijkheid om een entree ticket voor het festival bij te boeken. Aantrekkelijke kortingen bij groepsboekingen.

> Weekend (Zaterdag en zondag)

> Zaterdag

> Zondag

Nederland

Partyvervoer

Neem de bus van Partyvervoer naar REBiRTH Festival en we maken er samen een super dik feest van. Alles is geregeld voor een hele gezellige rit, zodat jij in een ultieme feeststemming bij het festival aankomt.

> Zaterdag

Parkeren Auto's

Festival

Kom je met de auto naar REBiRTH Festival 2024? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Lage Raam 3, 5076 PE Haaren. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘DAY PARKING’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 15,- (excl. fee) in de voorverkoop. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

Parkeren Auto's

Camping

Kom je met de auto naar de REBiRTH Residence Camping? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Molenstraat 28, 5268 KE Helvoirt. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘CAMPING’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 25,- (excl. fee) in de voorverkoop. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

Pendelbussen / Openbaar Vervoer

REBiRTH Festival is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer, daarom rijden er pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein.

De pendelbussen rijden op de volgende tijden volgens een continurooster: 

  • Vrijdag: 11:00 – 01:00
  • Zaterdag: 11:30 – 16:00 / 22:00 – 01:00
  • Zondag: 12:30 – 16:15 / 21:30 – 00:00
  • Maandag: 09:00 – 12:30

De pendelbussen rijden volgens een continurooster vanaf station ‘s-Hertogenbosch. 

Let op: opstaptijden zijn onder voorbehoud, wij proberen de tijden te hanteren die later zullen worden gecommuniceerd echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Een enkele reis duurt tussen de 20 en 30 minuten.

De pendelbussen rijden ook terug naar naar Station S-Hertogenbosch.

Let op: wij proberen de tijden te hanteren die later gecommuniceerd zullen worden, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te behalen.

Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost online € 13,- (excl. fee).

Pendelbussen Résidence De Leuvert

Overnacht je bij Topparken Résidence De Leuvert? Goed nieuws: we bieden ook vanaf dat park Pendelbustickets aan!

Vrijdag 12 april:

vanaf Résidence de Leuvert naar REBiRTH Festival: tussen 13:00 en 16:00

vanaf REBiRTH Festival naar Résidence de Leuvert: tussen 22:30 en 01:00

Zaterdag 13 april:

vanaf Résidence de Leuvert naar REBiRTH Festival: tussen 11:00 en 14:00

vanaf REBiRTH Festival naar Résidence de Leuvert: tussen 22:30 en 01:00

Zondag 14 april:

vanaf Résidence de Leuvert naar REBiRTH Festival: tussen 11:30 en 14:30

vanaf REBiRTH Festival naar Résidence de Leuvert: tussen 21:30 en 00:00

Tijden zijn onder voorbehoud en op basis van aantal verkochte tickets, uiterlijk 1 week voor vertrek ontvang je de daadwerkelijke vertrektijden toegestuurd per mail. 

Locatie:

De pendelbussen vertrekken recht voor het park, volg na REBiRTH Festival de borden met SHUTTLE erop.

Georganiseerde busreis / touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBiRTH Festival 2024? Geef dit dan uiterlijk vóór woensdag 10 april door via de onderstaande button. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBiRTH Festival meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur.

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Taxi / Kiss & Ride

Dichtbij REBiRTH Festival is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel je navigatie in op: Groenplein 1, 5076 EL Haaren – volg vanaf dit punt de borden met ‘Taxi & Brengen / Halen’.

Fietsen

Speciaal voor fietsers zijn is er een fietsenstalling aanwezig bij REBiRTH Festival. Stel je navigatie in op: Antwerpsebaan 9, 5268 KB Helvoirt en parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Er is geen oplaadpunt voor elektrische fiets aanwezig.

Gebruik Slinger!

Samen rijden met andere bezoekers is veel leuker!

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom evenementen tijdens REBiRTH Festival! 💚 Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere bezoekers via de widget op deze
pagina. Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu.

Bij ieder evenement nemen duizenden bezoekers de auto naar het event. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere bezoekers bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar REBiRTH Festival?

Een rit aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Bezoekers uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken
met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.