Travel Partners

Reis met een van onze travel partners zonder stress naar REBiRTH Festival 2023

Nederland

Eleven Travel

Met Eleven Travel reis je onbezorgd, veilig en voordelig naar REBiRTH Festival. Jij als festivalbezoeker kunt samen met ons een eigen busreis organiseren voor jou en je vrienden. Een échte partybus of luxe touringcar, wij regelen het party vervoer voor jou.

> Weekend (Camping)

> Vrijdag

> Zaterdag

> Zondag

Nederland

Partybussen.nl

Gezellig én voordelig bus vervoer naar Rebirth festival zaterdag? Zorgeloos feesten met busvervoer van Partybussen.nl. Wij verzorgen jouw busreis naar REBiRTH Festival met de kortst mogelijke route en de muziek aan!

> Zaterdag

> Zondag

 

Parkeren Auto's

Festival

Kom je met de auto naar REBiRTH Festival 2023? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Lage Raam 3, 5076 PE Haaren. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘DAY PARKING’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 12,50,- (excl. fee) in de voorverkoop en kost ter plaatste € 15,- dit bedrag kan ter plekke alleen met de pin worden voldaan. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

In verband met diverse wegwerkzaamheden in Nederland raden wij je aan je reis vooraf te plannen via: https://www.vananaarbeter.nl/.

Parkeren Auto's

Camping

Kom je met de auto naar de REBiRTH Residence Camping? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Molenstraat 28, 5268 KE Helvoirt. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘CAMPING’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 22,50,- (excl. fee) in de voorverkoop en kost ter plaatste € 25,- dit bedrag kan ter plekke alleen met de pin worden voldaan. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

In verband met diverse wegwerkzaamheden in Nederland raden wij je aan je reis vooraf te plannen via: https://www.vananaarbeter.nl/.

Pendelbussen / Openbaar Vervoer

REBiRTH Festival is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer, daarom rijden er pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein.

De pendelbussen rijden op de volgende tijden volgens een continurooster: 

  • Vrijdag: 11:00 – 01:00
  • Zaterdag: 11:30 – 16:00 / 22:00 – 01:00
  • Zondag: 12:30 – 16:15 / 21:30 – 00:00
  • Maandag: 09:00 – 12:30

De pendelbussen rijden volgens een continurooster vanaf station ‘s-Hertogenbosch. 

Let op: opstaptijden zijn onder voorbehoud, wij proberen de tijden te hanteren die later zullen worden gecommuniceerd echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Een enkele reis duurt tussen de 20 en 30 minuten.

De pendelbussen rijden ook terug naar naar Station S-Hertogenbosch.

Let op: wij proberen de tijden te hanteren die later gecommuniceerd zullen worden, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te behalen.

Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost online € 12,- (excl. fee).

Georganiseerde busreis / touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBiRTH Festival 2023? Geef dit dan uiterlijk vóór woensdag 12 april door via de onderstaande button. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBiRTH Festival meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur.

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Taxi / Kiss & Ride

Dichtbij REBiRTH Festival 2023 is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel je navigatie in op: Groenplein 1, 5076 EL Haaren – volg vanaf dit punt de borden met ‘Taxi & Brengen / Halen’.

Fietsen

Speciaal voor fietsers zijn is er een fietsenstalling aanwezig bij REBiRTH Festival 2023. Stel je navigatie in op: Antwerpsebaan 9, 5268 KB Helvoirt en parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Er is geen oplaadpunt voor elektrische fiets aanwezig.