REBiRTH Festival 2023 – Final Info

Overnacht je op de REBiRTH Residence Camping, check dan de final info hier! 


Algemeen

Locatie

REBiRTH Festival vindt plaats op het festivalterrein aan de Raamse Akkers te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Vanaf de Rijksweg (N65) word je met behulp van borden begeleid naar de festivallocatie.

Er zijn twee outdoor area’s, op zaterdag de REBORN RAW, op de zondag de REVENGE area en beide dagen de ROAD TO REBiRTH area. Bekijk in onze officiële app door Appic het floorplan.

Tijden

  • REBiRTH Festival Day 1, vrijdag 14-04-2023, 14.00 – 00.00 uur
  • REBiRTH Festival Day 2, zaterdag 15-04-2023, 12.00 – 00.00 uur
  • REBiRTH Festival Day 3, zondag 16-04-2023, 13.00 – 23.00 uur

Let op: de entree sluit op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur, hierna is het niet meer mogelijk om het terrein te betreden.

De REBiRTH Residence camping opent op vrijdag 14-04-2023 om 11.00 uur en sluit op maandag 17-04-2023 om 12:00.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd is vastgesteld op 17 jaar, uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Tickets en Personalisatie

Tickets worden, na succesvolle personalisatie, vanaf maandag 10 april verzonden. Heb je je tickets nog niet gepersonaliseerd? Vergeet dit dan niet te doen. Zonder personalisatie ontvang je geen entree ticket voor REBiRTH Festival in je mailbox en kun je het evenement niet bezoeken. Je kan je tickets personaliseren tot zondag 16 april 21:00 uur.

Heb je nog vragen over jouw ticket(s)? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic, zij kunnen jou verder helpen. Dat kan via deze website.

Ik zoek nog een ticket!

De allerlaatste tickets voor REBiRTH Festival 2023 zijn nu te koop in onze ticketshop. Ben je nog op zoek naar een tickets? Koop deze dan alleen op TicketSwap, dit is de enige veilige manier. 

Tickets verkopen

Ben je helaas verhinderd en kun je daardoor REBiRTH Festival niet bezoeken? Verkoop dan je ticket via TicketSwap, dit is de enige manier om je tickets veilig te verkopen en zo kun je hier iemand anders blij mee maken! 

Weekend tickets

Heb je een 2-Day Weekend (zaterdag en zondag) of Full Weekend ticket (vrijdag, zaterdag en zondag zonder camping), let er dan op dat je je ticket elke dag meeneemt want deze wordt elke dag opnieuw gescand. 

Eco Token

Tijdens REBiRTH Festival werken we met een Eco Token systeem. Dit betekent dat je bij binnenkomst een Eco Token ontvangt en deze inlevert bij je eerste drankje in ruil voor een beker of flesje. Wanneer je hierna een nieuw drankje bestelt, lever je deze beker of het flesje weer in, wanneer je deze niet meer hebt, betaal je 0,5 muntje. 

Timetable

Begin met puzzelen! Check hier wanneer jouw favoriete artiesten moeten draaien! Maak in onze officiële festival app door Appic jouw eigen timetable, dat kan hier

Betaalwijzen en Coins

Eten en drinken dient betaald te worden met coins die verkrijgbaar zijn bij de kassa’s, deze kun je betalen met PIN of CASH. Start direct met feesten en koop vooraf alvast jouw coins hier. Als je online coins hebt gekocht dien je dit ticket in te wisselen bij een van de daarvoor aangewezen kassa’s. 

Kluisjes

Koop vooraf alvast jouw kluisje, zo ben je altijd verzekerd van een kluisje. Dat kan voor het festival hier en voor de camping hier. Kluisjes zijn ook te koop op het festival zelf en zijn ten alle tijden toegankelijk.

Official REBiRTH Festival Merchandise

Bekijk de nieuwe REBiRTH Festival merchandise collectie bij een van de officiële verkooppunten op het festivalterrein. 

Roken / Sigaretten

Het is verboden om te roken in alle tenten, hierop zal onze beveiliging streng toezien. Het gebruik van e-sigaretten/vapes is ook verboden in tenten. Er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein. Het is niet toegestaan om navullingen voor e-sigaretten mee te nemen naar het festival.

EHBO / First Aid

Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de security of de EHBO.

REBiRTH Festival = Zero Tolerance

REBiRTH Events conformeert zich aan het zero-tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van strafbare feiten volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren voor het festival.

Oordoppen

Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op: https://ilovemyears.nl/.

REIZEN

Parkeren

Kom je met de auto naar REBiRTH Festival 2023? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Lage Raam 3, 5076 PE Haaren. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘DAY PARKING’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zo veel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 12,50,- (excl. fee) in de voorverkoop en kost ter plaatse € 15,- dit bedrag kan ter plekke alleen met de pin worden voldaan. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

In verband met diverse wegwerkzaamheden in Nederland raden wij je aan je reis vooraf te plannen via: https://www.vananaarbeter.nl/.

Pendelbussen / Openbaar Vervoer

REBiRTH Festival is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer, daarom rijden er pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein.

De pendelbussen rijden op de volgende tijden volgens een continurooster vanaf station ‘s-Hertogenbosch (voorzijde station): 

  • Vrijdag: 11:00 – 01:00
  • Zaterdag: 11:30 – 16:00 / 22:00 – 01:00
  • Zondag: 12:30 – 16:15 / 21:30 – 00:00
  • Maandag: 09:00 – 12:30

Let op: opstaptijden zijn onder voorbehoud, wij proberen de tijden te hanteren die worden gecommuniceerd, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Een enkele reis duurt tussen de 20 en 30 minuten.

De pendelbussen rijden ook terug naar Station S-Hertogenbosch.

Let op: wij proberen de tijden te hanteren die later gecommuniceerd zullen worden, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te behalen.

Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 12,- (excl. fee). Tickets voor de pendelbus zijn ook ter plekke te koop.

Travel Partners

Reis zonder stress naar REBiRTH Festival met een van onze Travel Partners, bekijk ze allemaal op onze website.

Bus/Touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBiRTH Festival 2023? Geef dit dan uiterlijk vóór woensdag 12 april door via deze website. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBiRTH Festival meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur.

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Taxi / Kiss & Ride

Dichtbij REBiRTH Festival 2023 is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel je navigatie in op: Groenplein 1, 5076 EL Haaren – volg vanaf dit punt de borden met ‘Taxi & Brengen / Halen’.

Fietsen

Speciaal voor fietsers is er een fietsenstalling aanwezig bij REBiRTH Festival 2023. Stel je navigatie in op: Antwerpsebaan 9, 5268 KB Helvoirt en parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Er is geen oplaadpunt voor elektrische fiets aanwezig.

ANDERE VRAGEN

Veel antwoorden op de meest gestelde vragen kun je ook terugvinden in onze FAQ. Heb je andere vragen en/of opmerkingen over REBiRTH Festival? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar info@rebirth-festival.nl