Overnacht je op de REBiRTH Residence Camping? Lees dan de Final Info voor onze camping.

Locatie
REBiRTH Festival vindt plaats op het festivalterrein aan de Raamse Akkers te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Vanaf de Rijksweg (N65) word je met behulp van borden begeleid worden naar de festivallocatie.

Tijden
REBiRTH Festival Day 1, vrijdag 08-04-2022, 18.00 – 01.00 uur
REBiRTH Festival Day 2, zaterdag 09-04-2022, 12.00 – 00.00 uur
REBiRTH Festival Day 3, zondag 10-04-2022, 13.00 – 23.00 uur

Let op: de entree sluit op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur, hierna is het niet meer mogelijk om het terrein te betreden.

De REBiRTH Residence camping opent op vrijdag 08-04-2022 om 14.00 uur.

Minimum leeftijd
De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar, uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Corona maatregelen
Er zijn géén corona restricties tijdens REBiRTH Festival. Dat betekend dat REBiRTH Festival zal plaatsen zonder restricties zoals Testen voor Toegang of een verplicht corona toegangsbewijs.

Timetable
Begin met puzzelen! Check hier wanneer jouw favoriete artiest moet draaien!

Eco Token
Tijdens REBiRTH Festival werken we met een Eco Token systeem. Dit betekend dat je bij binnenkomst een Eco Token ontvangt en deze inlevert bij je eerste drankje in ruil voor een beker of flesje. Wanneer je hierna een nieuw drankje besteld lever je deze beker of het flesje weer in, wanneer je deze niet meer hebt betaal je statiegeld. 

Official REBiRTH Festival Merchandise
Bekijk de nieuwe REBiRTH Festival merchandise collectie bij een van de officiële verkooppunten op het festivalterrein.

Betaalwijzen
Op REBiRTH Festival kun je met PIN of CASH betalen. Drankjes en eten dient betaald te worden met coins welke verkrijgbaar zijn bij de kassa’s. 

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op REBiRTH Festival, deze zijn tijdens het evenement ten alle tijden toegankelijk. 

Roken / Sigaretten
Het is verboden om te roken in alle tenten, hierop zal onze beveiliging streng toezien. Er zijn sigaretten te koop op het festivalterrein. 

EHBO / First Aid
Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand teveel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de security of de EHBO.

REBiRTH Festival = Zero Tolerance
REBiRTH Events conformeert zich aan het zero-tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van strafbare hoeveelheid volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren voor het festival.

Oordoppen
Het is verstandig om tijdens REBiRTH Festival oordoppen te dragen, deze zijn verkrijgbaar bij de merchandise stands. Vergeet niet om je oren ook rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder dat je daar later last van krijgt!

TICKETS

Tickets gekocht voor REBiRTH Festival 2020?
Alle tickets gekocht voor REBiRTH Festival 2020 zijn automatisch omgezet naar tickets voor REBiRTH Festival 2022 mits je geen refund of voucher hebt aangevraagd. Je hoeft hier verder niks voor te doen. Je ‘oude’ ticket is nog gewoon geldig en je ontvangt dus geen nieuw ticket.

Ben je, je ticket kwijt? Dan kun je die opvragen via deze website van Paylogic. Heb je andere vragen over je ticket, neem dan contact op met Paylogic via deze website.

Camping, Weekend en Zaterdag tickets zijn uitverkocht. Vrijdag en Zondag tickets zijn verkrijgbaar via onze ticketshop.

Ticket verkopen / gezocht
Ben je helaas verhindert en kun je daardoor REBiRTH Festival niet bezoeken? Verkoop dan je ticket via TicketSwap, dit is de enige manier om je tickets veilig te verkopen en zo kun je hier iemand anders blij mee maken! 

Ben je nog op zoek naar een ticket? Koop dan alleen tickets via TicketSwap, tickets gekocht via andere platformen dan onze eigen ticketshop, Appic of TicketSwap zijn niet geldig.

Personalisatie
Het is belangrijk dat je niet vergeet je tickets te personaliseren wanneer je dat nog niet gedaan hebt! Zonder personalisatie ontvang je geen entree ticket voor REBiRTH Festival in je mailbox en kun je het evenement niet bezoeken. Je kan je tickets personaliseren tot zondagavond 22.00 uur. 

Weekend tickets
Heb je een weekend ticket (zaterdag en zondag), let er dan op dat je je ticket beide dagen meeneemt want deze wordt elke dag opnieuw gescand. 

REIZEN

Parkeren
Stel je navigatie in op: Lage Raam 3, 5076 PE Haaren en volg de gele verkeersborden met ‘P BEZOEKERS‘ en parkeer alleen op de aangegeven plekken. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Parkeertickets zijn -met korting- verkrijgbaar in onze ticketshop.

Pendelbussen
Dit jaar rijden er pendelbussen volgens een continurooster vanaf Station Oisterwijk. De pendeldienst rijdt op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Bekijk hier de tijden van de pendelbussen. Koop je pendelbusticket gemakkelijk en snel via onze ticketshop!

Openbaar Vervoer
Het festivalterrein is op verschillende manieren te bereiken. Raadpleeg voor exacte reisinformatie www.9292ov.nl. Vanaf NS Station Oisterwijk rijden er elke dag pendelbussen naar het festivalterrein.

Travel Partners
Reis zonder stress naar REBiRTH Festival met een van onze Travel Partners, bekijk ze allemaal op onze website.

Bus/Touringcar
Geef je busreis vooraf aan via deze website. Je ontvangt dan van ons via de mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur. Touringcars parkeren aan de Molenstraat, Helvoirt. LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Kiss & Ride
Dichtbij het REBiRTH Festivalterrein is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel je navigatie in op: Holleneind 1, 5076 NG Haaren en volg vanaf dit punt de gele borden met ‘BRENGEN / HALEN‘ erop.

Taxi
Heb je een taxi geregeld? Geef als navigatieadres op: Holleneind 1, 5076 NG Haaren en volg vanaf dit punt de gele borden met ‘TAXI‘ erop.

ANDERE VRAGEN

Veel antwoorden op meest gestelde vragen kun je ook terugvinden in onze FAQ. Heb je andere vragen en/of opmerkingen over REBiRTH Festival? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar info@rebirth-festival.nl