REBiRTH Festival 2019: All you need to know

REBiRTH Festival 2019: All you need to know + timetable
Dit weekend trappen we het zomerseizoen wederom af op de best mogelijke manier! Kun jij het zonnetje al bijna voelen? Het terrein ligt er al prachtig bij, dus lees hieronder alles dat je moet weten om jouw weekend van het jaar in de meest volledige glorie te kunnen beleven:

ANTHEM
Dit jaar is niemand minder dan Adaro verantwoordelijk voor het REBiRTH Festival 2019 anthem. En wat hij heeft gecreëerd is ronduit legendarisch te noemen! Een meeslepende tekst die je gewoon moet mee schreeuwen, een melodie die je niet uit je hoofd krijgt en kicks die nog lang na blijven dreunen. Het is de perfecte muzikale samenvatting van jouw zomer!

Let op: zaterdag 13 april zal er om 21:00 in de Mainstage een speciale Anthem showcase plaatsvinden. Dit wil je niet missen, zorg dus dat je de lyrics goed hebt geoefend!

https://www.youtube.com/watch?v=RKpBIzf-R8g

KAARTVERKOOP (97%!)
Ongeduldig tellen we af naar dit weekend. En wij zijn niet de enigen, want REBiRTH Festival 2019 is al voor meer dan 97% uitverkocht!

Net als vorig jaar gaat REBiRTH Festival uitverkopen! Wacht dus niet langer en verzeker jezelf van toegang via www.rebirth-festival.nl/tickets.

Personaliseren tickets
Let op! Het is verplicht om je REBiRTH Festival 2019 ticket te personaliseren. Het personaliseren van de tickets kan tot vrijdag 12 april 2019 – 11.59 uur.
Hier zal steekproefsgewijs op gecontroleerd worden bij de ingang.

Kijk voor meer informatie bij het kopje ‘ticket transfer’ op https://www.rebirth-festival.nl/info/.

Tickets en Legitimatie
De minimumleeftijd voor REBiRTH Festival is 17 jaar. Legitimatie is verplicht. Iedereen wordt gecontroleerd. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn niet toegestaan.
Vergeet niet je e-tickets mee te nemen. Ook een weekend-ticket wordt beide dagen gescand! Zorg dus dat je deze beide dagen bij je hebt. Ben je er dus 2 dagen, dan zal je ticket 2x gescand moeten worden. De Rebirth Residence bezoekers krijgen een bandje, deze hoeven hun ticket alleen bij entree van het campingterrein te laten scannen.

REIZEN
Adres
Parkeren: Lage Raam, Haaren – volg vanaf dit punt de borden
Kiss & Ride/Taxi’s: Heusdensebaan, Haaren – volg vanaf dit punt de borden
Touringcars: Molenstraat, Helvoirt – volg vanaf dit punt de borden

Kom je met een bus/touringcar?
Meld je bus aan via het inschrijfformulier onder het kopje ‘REIZEN’ op www.rebirth-festival.nl. Je ontvangt dan van de organisatie via de mail een GRATIS parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.

Zonder registratie vooraf betaal je €35,- per parkeerkaart bij aankomst op de parkeerlocatie.

REBiRTH Pendeldienst vanaf Station Oisterwijk
De pendeldienst rijdt vanaf Station Oisterwijk.
Er zijn genoeg mogelijkheden om REBiRTH Festival goed per trein/bus te bereiken en om na afloop weer veilig thuis te komen. Plan je reis via http://www.ns.nl/reisplanner.
Doe dit voor je vertrekt om irritatie te voorkomen.

De pendeldienst rijdt volgens een continu rooster op:Vervoerspartners
Zoek je vervoer naar REBiRTH Festival?
Check dan: http://www.rebirth-festival.nl/reizen/

Taxi
Zoek je nog vervoer of een BOB voor REBiRTH Festival? Boek nu een taxi via ‘Snel Een Taxi’ en bespaar tot wel 70%!

Boek via: http://bit.ly/REBiRTH-TAXI


Parkeren
Auto’s kunnen worden geparkeerd op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen. Koop nu alvast online je parkeerticket met 10% korting via www.rebirth-festival.nl/tickets.

Fietsen dienen te worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

PRAKTISCHE INFO

Timetable


Floorplan

Festival tijden
Day 1 Friday – 18.00 – 01.00 uur
Day 2 Saturday – 12.00 – 20.00 uur
Day 3 Sunday – 13.00 – 23.00 uur

Let op: de poorten van het festival sluiten iedere dag (voor niet-campingbezoekers) om 21.00

Merchandise
Vanwege de grote vraag is er dit jaar is er veel nieuwe REBiRTH Festival merchandise! Dit is te verkrijgen bij de officiële merchandise stand op vrijdag, zaterdag en zondag op het festivalterrein.

Artist signing
Wil jij jouw merchandise laten signeren door een aantal van je favoriete artiesten? Dat kan! Kijk hieronder voor de timetable.

Locatie: direct naast de official merchandise stand

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig om je jas op te bergen. Deze zijn tijdens het feest toegankelijk.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Pinnen
Het is mogelijk om Coins te pinnen op REBiRTH Festival, we raden iedereen aan om voldoende contant geld mee te nemen om lange rijen en irritatie te voorkomen.

Weersverwachting
Niet is zo veranderlijk als het weer, het kan in april kan erg wisselvallig zijn. Op iedere site en in iedere krant staat wat anders. Zorg dus dat je je niet te luchtig kleedt. Een extra vest kun je altijd in je locker kwijt!

Feest veilig!
Let goed op jezelf en op anderen tijdens REBiRTH. Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de security of de EHBO.

Oordoppen
Het is verstandig om tijdens het festival oordoppen te dragen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise. Vergeet niet om je oren ook rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder dat je daar later last van krijgt.

Lost & Found
Heb je iets gevonden op REBiRTH Festival? Lever het dan in bij de LOST & FOUND / INFO balie. Deze vind je bij de kassa.

Ben je iets kwijt na REBiRTH Festival? Alle gevonden voorwerpen zullen worden ingeleverd bij Gemeente Haaren. Je kunt vanaf woensdag 17 april contact opnemen met Gemeente Haaren wanneer je iets kwijt bent.

Foto & Video
Iedereen mag zijn fototoestel of videoapparaat mee naar binnen nemen. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

OVERIGE INFO

Aftermovie REBiRTH Festival 2018
Benieuwd wat je zoal kunt verwachten dit jaar? Bekijk hieronder dan de aftermovie van vorig jaar.

https://www.youtube.com/watch?v=2BoQsv5Ta4Y

Social Media
Wil jij updates ontvangen van de opbouw en een kijkje achter de schermen? Volg ons op Instagram: @REBiRTHFestival en via Snapchat: @RebirthFestival.

En zorg dat je REBiRTH volgt www.facebook.com/rebirthfestival zodat je niets hoeft te missen. Door het feest toe te voegen aan je FB-agenda ontvang je automatisch updates bij het laatste nieuws!

REBiRTH Festival 2019: Let’s kick-off the festival season!
Tickets + info www.rebirth-festival.nl.

http://www.instagram.com/rebirthfestival
http://www.facebook.com/rebirthfestival
http://www.youtube.com/rebirthfestival
http://www.soundcloud.com/rebirth-festival