fbpx

Dit is voor alle outdoor harder styles die-hards! Voor jullie kan het niet snel genoeg lente worden zodat je buiten kunt staan met de heerlijke zon in je rug, je rave crew om je heen en de warme buitenlucht die je longen vult met genoeg energie om te schreeuwen van geluk!

Besef even, op 12, 13 & 14 april is het weer zover. Dan staat het eerste festivalweekend van het seizoen weer voor jou klaar. Lees hieronder wat je te wachten staat tijdens drie volledige dagen REBiRTH Festival!


NON-STOP HARDER STYLES GEKTE

Je leest het goed, want we hebben voor dit jaar weer een gigantische lijst aan alleen de beste en hardste acts (meer dan 200 dit jaar!) voor jou klaarstaan. Zij gaan ervoor zorgen dat ie-de-reen tijdens ieder uur en in elke area geen moment rust gaat krijgen, of je nou een echte classics veteraan, uptempo freak of RAW held bent!

Bekijk hier de volledige REBiRTH Festival line-up! >


IEDER JAAR WEER EEN UITVERKOCHT GEKKENHUIS

REBiRTH Festival is trots om ieder jaar uit te verkopen en daarmee maar liefst 50.000 bezoekers en 7.000 Residents ontvangt. Wil jij niets missen van al het geweld, de ultieme pracht en het oorverdovende spektakel? Zorg dan dat je er op tijd bij bent, want je krijgt de ultieme start van jouw festivalseizoen voor nog geen €50 per dag!


BREAKING: REBELLiON AREA NU OOK OPEN OP ZONDAG

Voor de aller-eerste keer ooit openen we de gigantische REBELLiON Area ook op zondag voor nóg meer RAW chaos! Dit gaat gegarandeerd zorgen voor een rijkgevulde lijst aan de beste acts die je, normaal gesproken op zaterdag, nu dus ook op zondag kunt zien. Verwacht jouw favoriete helden als Adjuzt pres. NXTGEN, de ultieme kloenkers van Dual Damage LIVE, maximaal activeren met Aversion en genoeg andere acts om je hele dag van extreme RAW te voorzien.


EXCLUSIEVE ROOLER SHOW VOOR RESIDENCE CAMPERS

Een mega zieke en exclusieve Rooler show alleen voor de echte die-hard Camping Residents? Dat belooft heel wat adrenaline te veroorzaken! Hij zal namelijk met zijn ‘Straight Outta Past’ set het weekend met de dikste klassiekers inluiden. Zorg dat je longen getraind zijn om mee te schreeuwen!


UPTEMPO WORDT NOG GROTER EN LOMPER DIT JAAR

Sorry, wat zei je? Of we de RESiST area nog verder kunnen uitbreiden en ook nog eens op zondag? REKEN DAAR MAAR OP JA! Want dit jaar is deze extreme zaal nog groter, beter en harder speciaal voor de echte uptempo freaks! Dit betekent dat echte fans nu het volledige weekend kunnen zagen en vlammen. Die-hards only!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.


NOG MEER SPECIAL ACTS OP VRIJDAG

We zijn nog niet klaar hoor, want er staat je nog veel meer te wachten tijdens de ultieme kick off van je festivalseizoen. Je hebt pas net je tentje opgezet of er wordt al geroepen dat je favoriete act net gaat beginnen. Dan vraag je jezelf natuurlijk af, wat kun je op de eerste dag al gaan verwachten? We hebben genoeg specials in huis gehaald voor je, zoals Angerfist LIVE, The Purge presents Beyond Trippin’, Gunz for Hire: Welcome To Sin City of Anderex vs Fraw. Kortom, er is zelfs op de vrijdag meer dan genoeg op de kaart gezet in 4 area’s om het eerste festival van het seizoen meteen al onvergetelijk te maken vanaf de eerste minuut!


DE ULTIEME KICK OFF SHOW OP ZATERDAG

Er zijn zo onwijs veel dikke shows, harde acts en een eindeloos aanbod aan entertainment om te ervaren, maar voor ons is de kick off show toch wel dé uitblinker van het weekend. Dit is hét moment, in de hitte van het moment, midden in het weekend, waarbij we als eenheid bij elkaar komen in de Mainstage om het festivalseizoen officieel met een explosie in te luiden! Show, muziek, licht, geluid, visuals, alles trekken we uit de kast om een nóg epischere belevenis neer te zetten. En alsof dat niet genoeg is, bevat de show ook nog eens volledig nieuwe tracks van de grootste artiesten. Deze tracks zijn speciaal gemaakt voor onze show en hoor jij dus hier voor het eerst!


EEN VOLLEDIG WEEKEND + CAMPING VOOR NOG GEEN €50,- PER DAG

Je zou zeggen dat een onwijs grote lijst aan vette artiesten, areas en ontelbaar entertainment door heel het weekend vrijwel niet betaalbaar zou zijn, toch? Nou daar denken wij wel anders over! Want ALLES dat we verzorgd hebben op ons immense terrein kun jij 3 dagen lang + camping meemaken voor nog geen €50 per dag! Eerlijk, dit ga je nergens anders kunnen vinden!

Scoor hier jouw tickets voor de officiële aftrap van het festivalseizoen op REBiRTH Festival! >