Naast de nieuwe RESiST area, voegen we nog een nieuwe area toe aan REBiRTH Festival 2022: de RELEASE area op zaterdag. In deze gloednieuwe area gaan we enkele van de rijzende sterren binnen de Hard Dance scène in de spotlight zetten! Maar dat is nog niet alles…

REBiRTH Festival is op zoek naar jou!
Heb je er ooit van gedroomd om op de mainstage van REBiRTH Festival te draaien? Dan is dit je kans, doe mee aan de Road to the REBiRTH Mainstage supported by Hardstyle.com!

In deze nieuwe DJ contest krijgt één gelukkige winnaar de kans om onze Sunday Mainstage hosted by Rebelion te openen, maar dat is nog niet alles: diegene krijgt ook de kans om één van zijn eigen tracks te releasen op Scantraxx en last but not least een jaar lang gratis downloads én een exclusief interview op hardstyle.com. Daarnaast krijgen 5 andere deelnemers de kans om te draaien in de nieuwe RELEASE area op REBiRTH Festival 2022.

Vanaf zaterdag 22 januari 12:00 kun je je inschrijven voor de Road to the REBiRTH Mainstage, alle informatie is te vinden op onze contest website.