ALGEMENE INFORMATIE

TIJDEN

REBiRTH Festival Day 1, vrijdag 08-04-2022, 16.00 – 01.00 uur
REBiRTH Festival Day 2, zaterdag 09-04-2022, 12.00 – 00.00 uur
REBiRTH Festival Day 3, zondag 10-04-2022, 13.00 – 23.00 uur

Let op: de entree sluit op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur, hierna is het niet meer mogelijk om het terrein te betreden.

De Rebirth Residence camping opent op vrijdag 08-04-2022 om 14.00 uur.

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 17 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Bekijk onze huisregels voor meer informatie. Door het bezoeken van REBiRTH Festival ga je automatisch akkoord met onze huisregels.

LOCATIE

REBiRTH Festival vindt plaats op het festivalterrein aan de Raamse Akkers te Haaren. Vanaf de Rijksweg (N65) zullen de bezoekers met behulp van borden begeleid worden naar de festivallocatie.

HOTEL DEALS

Is het slapen op een camping niets voor jou maar wil je toch een heel weekend genieten van REBiRTH Festival? Boek dan een kamer in een van de beschikbare hotels! Meer informatie volgt later!

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over REBiRTH Festival? Neem direct contact op via Facebook Messenger of stuur een e-mail naar info@rebirth-festival.nl.

TICKETS

Heb je een vraag over je ticket? Kijk in onze FAQ voor het antwoord. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic.

Rebirth Residence Camping

Wil je overnachten op REBiRTH Festival? Dat kan! Genieten van drie volledige dagen feest, van vrijdag tot en met zondag, op onze REBiRTH Residence camping!

We hebben alles tot in de puntjes verzorgd om REBiRTH Festival jouw ultieme weekend beleving te maken, met diverse activiteiten zoals een pre-party, silent disco, en bioscoop. Zet je eigen tentje op of maak gebruik van één van onze accommodaties zoals een FestiTent, Delta Deluxe, Bell Tent of Flexotel. Om het nóg leuker te maken, kun je ook je crew bij elkaar verzamelen om samen jullie plaats op de Friendscamp op te eisen!

Bekijk onze Residence camping!

BETAALWIJZEN

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht via festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro/ Mastercard / VISA / Credit Card).

MOBIELE TELEFOONS

We proberen een perfect signaal te geven voor alle bezoekers. Helaas zijn we afhankelijk van de Nederlandse mobiele signaalaanbieders, wanneer zij een mast plaatsen zullen wij dit later hier communiceren.

KLUISJES

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement continu bereikbaar. Koop je locker voucher –met korting- makkelijk en snel vooraf via onze ticketshop.

GEZONDHEID

Heb je vragen over alcohol en/of drugs? Dan kun je terecht bij de stand van Unity voor tips en uitleg. De medewerkers van Unity staan je graag te woord.

EHBO

Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je, je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoed dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

OORDOPPEN

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen.

E-SMOKER

Het is toegestaan om een E-smoker of E-sigaret mee te nemen naar het festivalterrein. Het is niet toegestaan om losse na-vullingen of liquid mee te nemen.

PERS

Heeft u vragen over persaccreditaties of andere pers gerelateerde informatie?
Neem contact op via pers@rebirth-festival.nl.

OVERIGE VRAGEN

Check onze FAQ voor alle veel gestelde vragen!