ALGEMENE INFORMATIE

TIJDEN

Rebirth Festival Day 1, vrijdag 12-04-2019, 18.00 – 01.00 uur
Rebirth Festival Day 2, zaterdag 13-04-2019, 12.00 – 00.00 uur
Rebirth Festival Day 3, zondag 14-04-2019, 13.00 – 23.00 uur

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Voor meer informatie zie onze huisregels. Door het bezoeken van Rebirth Festival gaat u akkoord met onze huisregels.

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over Rebirth Festival? Dan kunt u door het invullen van ons contactformulier contact opnemen met de organisatie en de webmaster van Rebirth Festival.

LOCATIE

Rebirth Festival vindt op het festivalterrein aan de Raamse Akkers te Haaren. Vanaf de Rijksweg (N65) zullen de bezoekers met behulp van borden begeleid worden naar de locatie.

TRAVELPARTNERS

Zoek jij vervoer naar Rebirth Festival? Maak dan gebruik van de pendelbusdienst of van onze vervoerspartners. Check de sites van onze vervoerspartners:
www.party-vervoer.nl,
www.thepartyexpress.nl,
www.eventtravel.nl

en voor internationale reizen:
www.festimove.com,
www.hardtours.de,
www.feierreisen.de,
www.coretours.se

PENDELBUSSEN

Dit jaar rijden er pendelbussen volgens een continurooster vanaf Station Oisterwijk. De pendeldienst rijdt op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag.
De pendelbussen rijden volgens een continurooster.

OPENBAAR VERVOER

Het festivalterrein is op verschillende manieren te bereiken. Raadpleeg voor exacte reisinformatie www.9292ov.nl .

PARKEREN

Parkeren: Lage Raam, Haaren – volg vanaf dit punt de borden
Kiss & Ride/Taxi’s: Heusdensebaan, Haaren – volg vanaf dit punt de borden
Touringcars: Molenstraat, Helvoirt – volg vanaf dit punt de borden

Er zijn diverse parkeerarea’s rondom het festivalterrein. Volg de gele verkeersborden en parkeer alleen op de aangeven plekken. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

BUS/TOURINGCAR

Kom je met een bus of touringcar geef dit dan van te voren aan via bussen@rebirth-festival.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet geparkeerd moet worden tijdens het evenement. Je ontvangt dan van ons via de mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.
LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen 35,- ter plaatse.

residence camping

In 2019 zal REBiRTH Festival uitbreiden naar drie volledige dagen feest, van vrijdag tot en met zondag, met onze gloednieuwe REBiRTH Residence camping! We hebben alles tot in de puntjes verzorgd om REBiRTH Festival jouw ultieme weekend beleving te maken, met diverse activiteiten zoals een pre-party, silent disco, bioscoop en raw workout. Zet je eigen tentje op of maak gebruik van één van onze speciale pakketten zoals een Tipi of Flexotel. Om het nóg leuker te maken, kun je ook je crew bij elkaar verzamelen om samen jullie plaats op de Friends Camp op te eisen!

Bekijk onze gloednieuwe Residence camping!

VIP Tickets

  Extra’s met een VIP ticket:  (Deze faciliteiten zijn alleen te vinden op het festivalterrein!)
– VIP entree
– VIP-deck (in de mainstage)
– VIP toiletten
– Rebirth-gadget

kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement bereikbaar.
Koop je locker voucher makkelijk en snel vooraf via onze ticketshop.

BETAALWIJZEN

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht via festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro / Mastercard / VISA / Credit Card).

MOBIELE TELEFOONS

We proberen een perfect signaal te geven voor alle bezoekers. Helaas zijn we afhankelijk van de Nederlandse mobiele signaalaanbieders. Dit jaar plaatsten KPN, Vodafone en T-mobile een extra signaaltoren op het festivalterrein, waardoor de capaciteit van het lokale netwerk zal toenemen.

PERS

Heeft u vragen over persaccreditaties of andere pers gerelateerde informatie? Neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar pers@rebirth-festival.nl

GEZONDHEID

Heb je vragen over alcohol en/of drugs? Dan kun je terecht bij de stand van Unity of De Witte Waas voor tips en uitleg. De medewerkers van Unity staan je graag te woord. 

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival terrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoed dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

OORDOPPEN

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen. 

TICKET TRANSFER

Ticketfraude is helaas nog aan de orde van de dag! Daarom hebben wij ervoor gekozen om de entreetickets te personaliseren. Dit betekent dat elke entreeticket uniek is en behoort aan een specifiek persoon. De belangrijkste reden is om de grootschalige doorverkoop van illegale ticketverkopers tegen te gaan en om de loyale kopers te kunnen belonen.

Na de aankoop van je ticket(s) ontvang je een e-mail van Paylogic waarin gevraagd wordt naar de persoonlijke informatie van elke vriend(in) die meegaat. Na het doorlopen van dit proces worden de tickets naar jouw e-mail verstuurd.

  • Personaliseren van de tickets kan tot zaterdag 13 april 2019 – 11:59 uur.
  • Geldig ID-kaart of paspoort is verplicht. Een kopie niet.

Hoe kan ik een naamswijzigingen doorvoeren?
Mocht het nodig zijn om een naamswijziging door te voeren, bijvoorbeeld omdat je iemand anders mee wilt nemen of wanneer je een ticket hebt overgekocht van iemand die de ticket al gepersonaliseerd heeft. Dat is geen probleem. Er zijn er twee opties:

Optie 1: Verkoop je tickets via Ticketswap. Rebirth Events heeft hier een samenwerking mee.

SecureSwap: verkochte tickets worden worden omgeruild voor een nieuw ticket die direct op naam van de nieuwe eigenaar staan. Het oude ticket, dat nog in bezit is van de verkoper, is daarmee automatisch ongeldig. Hierdoor is het 100% veilig om je tickets via dit platform te verkopen en te kopen.

Optie 2: Via de speciale ‘Name Change Module van Paylogic‘ kun je jouw ticketgegevens snel en eenvoudig zelf aanpassen. Houd er rekening mee dat voor het aanpassen €4,- per ticket in rekening wordt gebracht. Het overdragen van tickets is mogelijk tot zaterdag 13 april 2019 – 11:59 uur.

FAQ

IK WORD OP 15 APRIL 17 JAAR, KAN IK DAN TOCH REBIRTH FESTIVAL BEZOEKEN?

Helaas is dit niet mogelijk, en hier wordt dan ook geen uitzondering op gemaakt. Je moet 17 jaar zijn op de dag dat je het festival bezoekt.

WAT ZIJN COIN TICKETS?

een Coin Ticket heeft een waarde van 14 consumptiemunten. Deze kun je op het festival naast de hoofd kassa laten scannen bij de speciale E-Coinsdesk waar je jouw e-ticket kunt inwisselen voor munten.

MAG IK MIJN REBIRTH TICKETS DOORVERKOPEN?

Je mag een ticket niet verkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs doorverkopen.

MAG IK MIJN FOTO EN/OF VIDEOCAMERA MEENEMEN?

Het is niet toegestaan om met (semi) professionele foto/video apparatuur het festivalterrein  te betreden, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie. Een normale (digitale) telefoon camera is wel toegestaan. Daarnaast legt het Rebirth Festival mediateam het complete festival vast via foto’s en video’s. Deze komen tijdens en na het festival online.

MAG IK ETEN EN/OF DRINKEN MEENEMEN?

Je mag geen eten of drinken meenemen naar Rebirth Festival. Heb je een speciaal dieet dan maken wij een uitzondering als je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

MAG IK MEDICIJNEN MEENEMEN?

Natuurlijk is het geen probleem als je medicijnen meeneemt die je nodig hebt, mits je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.