Info

Algemene Informatie

TIJDEN

Rebirth Festival Day 1, zaterdag 08-04-2017, 12.00 – 00.00 uur
Rebirth Festival Day 2, zondag 09-04-2017, 13.00 – 23.00 uur

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Voor meer informatie zie onze huisregels. Door het bezoeken van Rebirth Festival gaat u akkoord met onze huisregels.

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over Rebirth Festival? Dan kunt u door het invullen van ons contactformulier contact opnemen met de organisatie en de webmaster van Rebirth Festival.

LOCATIE

Rebirth Festival zal plaatsvinden in de feesttent aan de Raamse Akkers te Haaren. Vanaf de Rijksweg (N65) zullen de bezoekers met behulp van borden begeleid worden naar de locatie.

Verblijf

Er is geen festivalcamping bij Rebirth Festival. Wel zijn er in de nabije omtrek genoeg campings en hotels waar je kunt verblijven zodat je er een vet Rebirth Festival weekend van kunt maken.

TIP

http://www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/haaren
http://www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/helvoirt
http://www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/oisterwijk
http://www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/vught
http://www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/boxtel

Vervoer

Zoek jij vervoer naar Rebirth Festival? Maak dan gebruik van de pendelbusdienst of van onze vervoerspartners. Check de sites van onze vervoerspartners: www.thepartyexpress.nl, www.partyreizen.nl, www.party-vervoer.nl, www.eventtravel.nl en voor internationale reizen: www.festimove.com, www.hardtours.de, www.feierreisen.de.

PENDELBUSSEN

Ook dit jaar zullen er pendelbussen rijden vanaf Station Den Bosch die aansluiten op het nachtnet. De pendeldienst rijdt op zaterdag en op zondag.

Bekijk hier de tijden: http://www.rebirth-festival.nl/pendelbussen/

OPENBAAR VERVOER

Het festivalterrein is op verschillende manieren te bereiken. Raadpleeg voor exacte reisinformatie www.9292ov.nl .

PARKEREN

Parkeren: Lage Raam, Haaren – volg vanaf dit punt de borden
Kiss & Ride/Taxi’s: Heusdensebaan, Haaren – volg vanaf dit punt de borden
Touringcars: Molenstraat, Helvoirt – volg vanaf dit punt de borden

Er zijn diverse parkeerarea’s rondom het festivalterrein. Volg de gele verkeersborden en parkeer alleen op de aangeven plekken. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

BUS/TOURINGCAR

Geef dit dan van te voren aan via bussen@rebirth-festival.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet geparkeerd moet worden tijdens het evenement. Je ontvangt dan van ons via de mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.