ALGEMENE INFORMATIE

TIJDEN

REBiRTH Festival Day 1, vrijdag 14-04-2023, 18.00 – 01.00 uur
REBiRTH Festival Day 2, zaterdag 15-04-2023, 12.00 – 00.00 uur
REBiRTH Festival Day 3, zondag 16-04-2023, 13.00 – 23.00 uur

Let op: de entree sluit op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur, hierna is het niet meer mogelijk om het terrein te betreden.

De REBiRTH Residence camping opent op vrijdag 08-04-2022 om 14.00 uur.

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 17 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Door het bezoeken van REBiRTH Festival ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels.

LOCATIE

REBiRTH Festival vindt plaats op het festivalterrein aan de Raamse Akkers te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Vanaf de Rijksweg (N65) word je met behulp van borden begeleid worden naar de festivallocatie.

CONTACT

Heb je vragen en/of opmerkingen over REBiRTH Festival? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar info@rebirth-festival.nl. Veel antwoorden op meest gestelde vragen kun je ook terugvinden in onze FAQ.

TICKETS

Pre-registreer jezelf hier en krijg als eerste een e-mail wanneer de ticketsale voor REBiRTH Festival 2023 start! Heb je een vraag over je ticket? Kijk dan in onze FAQ voor het antwoord. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic.

Rebirth Residence Camping

Wil je overnachten op REBiRTH Festival? Dat kan! Geniet van drie volledige dagen feest, van vrijdag tot en met zondag, op onze REBiRTH Residence camping!

We hebben alles tot in de puntjes verzorgd om van REBiRTH Festival jouw ultieme weekend beleving te maken, met diverse activiteiten zoals een exclusieve pre-party, silent disco en andere leuke activiteiten. Zet je eigen tentje op of maak gebruik van één van onze luxe accommodaties zoals een FestiTent, Delta Tent, Festipi of Flexotel. Om het nóg leuker te maken, kun je ook je vrienden bij elkaar verzamelen om samen jullie plaats op de Friendscamp op te eisen!

BETAALWIJZEN

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht via festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro/ Mastercard / VISA / Credit Card).

KLUISJES

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement continu bereikbaar.

EHBO

Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je, je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoed dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

OORDOPPEN

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen.

E-SMOKER

Het is toegestaan om een E-smoker of E-sigaret mee te nemen naar het festivalterrein. Het is niet toegestaan om losse na-vullingen of liquid mee te nemen.

PERS/MEDIA

Heb je vragen over een persaccreditaties of andere pers gerelateerde informatie?
Neem contact op via media@rebirth-festival.nl.

OVERIGE VRAGEN

Check onze FAQ voor alle veel gestelde vragen!