ALGEMENE INFORMATIE

TIJDEN

Rebirth Festival Day 1, vrijdag 12-04-2019, 18.00 – 01.00 uur
Rebirth Festival Day 2, zaterdag 13-04-2019, 12.00 – 00.00 uur
Rebirth Festival Day 3, zondag 14-04-2019, 13.00 – 23.00 uur

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Voor meer informatie zie onze huisregels. Door het bezoeken van Rebirth Festival gaat u akkoord met onze huisregels.

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over Rebirth Festival? Dan kunt u door het invullen van ons contactformulier contact opnemen met de organisatie en de webmaster van Rebirth Festival.

LOCATIE

Rebirth Festival vindt op het festivalterrein aan de Raamse Akkers te Haaren. Vanaf de Rijksweg (N65) zullen de bezoekers met behulp van borden begeleid worden naar de locatie.

residence camping

In 2019 zal REBiRTH Festival uitbreiden naar drie volledige dagen feest, van vrijdag tot en met zondag, met onze gloednieuwe REBiRTH Residence camping! We hebben alles tot in de puntjes verzorgd om REBiRTH Festival jouw ultieme weekend beleving te maken, met diverse activiteiten zoals een pre-party, silent disco, bioscoop en raw workout. Zet je eigen tentje op of maak gebruik van één van onze speciale pakketten zoals een Tipi of Flexotel. Om het nóg leuker te maken, kun je ook je crew bij elkaar verzamelen om samen jullie plaats op de Friends Camp op te eisen!

Bekijk onze gloednieuwe Residence camping!

VIP Tickets

  Extra’s met een VIP ticket:  (Deze faciliteiten zijn alleen te vinden op het festivalterrein!)
– VIP entree
– VIP-deck (in de mainstage)
– VIP toiletten
– Rebirth-gadget

BETAALWIJZEN

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht via festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro / Mastercard / VISA / Credit Card).

MOBIELE TELEFOONS

We proberen een perfect signaal te geven voor alle bezoekers. Helaas zijn we afhankelijk van de Nederlandse mobiele signaalaanbieders. Dit jaar plaatsten KPN en T-mobile een extra signaaltoren op het festivalterrein, waardoor de capaciteit van het lokale netwerk zal toenemen.
Helaas heeft Vodafone besloten om geen ondersteuning te bieden op ons evenement.

PERS

Heeft u vragen over persaccreditaties of andere pers gerelateerde informatie? Neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar pers@rebirth-festival.nl

GEZONDHEID

Heb je vragen over alcohol en/of drugs? Dan kun je terecht bij de stand van Unity of De Witte Waas voor tips en uitleg. De medewerkers van Unity staan je graag te woord. 

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival terrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoed dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

OORDOPPEN

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen. 

E-SMOKER

Het is toegestaan om een E-smoker of E-sigaret mee te nemen naar het festivalterrein.
Alleen is het niet toegestaan om losse na-vullingen of liquid mee te nemen.

kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement bereikbaar.
Koop je locker voucher makkelijk en snel vooraf via onze ticketshop.