fbpx

ALGEMENE INFORMATIE

TIJDEN

  • REBiRTH Festival Day 1, vrijdag 12-04-2024, 14.00 – 00.00 uur
  • REBiRTH Festival Day 2, zaterdag 13-04-2024, 12.00 – 00.00 uur
  • REBiRTH Festival Day 3, zondag 14-04-2024, 13.00 – 23.00 uur

Let op: de entree sluit op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur, hierna is het niet meer mogelijk om het terrein te betreden.

De REBiRTH Residence camping opent op vrijdag 12-04-2024 om 09.00 uur.

MINIMUM LEEFTIJD

Vanaf REBiRTH Festival 2024 is de minimum toegangsleeftijd vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 18 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Door het bezoeken van REBiRTH Festival ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels.

LOCATIE

REBiRTH Festival vindt plaats op het festivalterrein aan de Raamse Akkers te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Vanaf de Rijksweg (N65) word je met behulp van borden begeleid worden naar het festivalterrein. Bekijk hier voor alle informatie over het reizen naar REBiRTH Festival.

TICKETS

Heb je een vraag over je ticket? Kijk dan in onze FAQ voor het antwoord. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic.

CONTACT

Heb je vragen en/of opmerkingen over REBiRTH Festival? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar info@rebirth-festival.nl. Veel antwoorden op meest gestelde vragen kun je ook terugvinden in onze FAQ.

REBiRTH Residence Camping

Het ultieme REBiRTH Festival weekend!

Met meer dan 180 harder styles acts en meer dan 16 area’s begrijpen we volledig dat je natuurlijk het volledige 3-daagse REBiRTH Festival weekend wilt meemaken! Overnacht daarom samen met al jouw vrienden op onze REBiRTH Residence Camping.

Vlak naast het festivalterrein, op onze magische groene grasvelden, vindt je alles wat je ravershart nodig heeft. Exclusieve pre- en afterparties met de beste REBiRTH-artiesten, diverse activiteiten zoals je nog nooit eerder hebt gezien en natuurlijk de beste feestsfeer het hele weekend lang!

We hebben alles tot in de puntjes geregeld voor de ultieme weekendbeleving op REBiRTH Festival! Neem je eigen tent mee of slaap met al je vrienden in een Friendscamp, je eigen gereserveerde plekje op de camping met al je vrienden (van 4 tot 26 personen). Laat je jouw tent liever thuis? Boek dan een van onze accommodaties, van luxueus tot budgetvriendelijk we hebben het allemaal!

BETAALWIJZEN

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht via festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro/ Mastercard / VISA / Credit Card).

KLUISJES

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas en persoonlijke bezittingen in op te bergen. De kluisjes zijn tijdens het evenement continu bereikbaar. Binnenkort wordt het mogelijk om jouw kluisje voor REBiRTH Festival online te reserveren. Reserveer HIER jouw festival kluisje, en HIER jouw camping kluisje.

EHBO

Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je, je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoed dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

OORDOPPEN

Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op: https://ilovemyears.nl/.

ROKEN

Roken is niet toegestaan in de festivaltenten en sigaretten zijn niet te koop op het festivalterrein. Het is toegestaan om een E-smoker of E-sigaret mee te nemen naar het festivalterrein. Het is niet toegestaan om losse vullingen of vloeistof mee te nemen.

PERS/MEDIA

Heb je vragen over een persaccreditaties of andere pers gerelateerde informatie?
Neem contact op via media@rebirth-festival.nl.

OVERIGE VRAGEN

Check onze FAQ voor alle veel gestelde vragen!