algemene vragen

IK WORD OP 15 APRIL 17 JAAR, KAN IK DAN TOCH REBIRTH FESTIVAL BEZOEKEN?

Helaas is dit niet mogelijk, en hier wordt dan ook geen uitzondering op gemaakt. Je moet 17 jaar zijn op de dag dat je het festival bezoekt.

WAT ZIJN COIN TICKETS?

een Coin Ticket heeft een waarde van 14 consumptiemunten. Deze kun je op het festival naast de hoofd kassa laten scannen bij de speciale E-Coinsdesk waar je jouw e-ticket kunt inwisselen voor munten.

MAG IK MIJN REBIRTH TICKETS DOORVERKOPEN?

Je mag een ticket niet verkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs doorverkopen.

MAG IK MIJN FOTO EN/OF VIDEOCAMERA MEENEMEN?

Het is niet toegestaan om met (semi) professionele foto/video apparatuur het festivalterrein  te betreden, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie. Een normale (digitale) telefoon camera is wel toegestaan. Daarnaast legt het Rebirth Festival mediateam het complete festival vast via foto’s en video’s. Deze komen tijdens en na het festival online.

MAG IK ETEN EN/OF DRINKEN MEENEMEN?

Je mag geen eten of drinken meenemen naar Rebirth Festival. Heb je een speciaal dieet dan maken wij een uitzondering als je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

MAG IK MEDICIJNEN MEENEMEN?

Natuurlijk is het geen probleem als je medicijnen meeneemt die je nodig hebt, mits je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

vragen over tickets

KAN IK MIJN DAGTICKET UPGRADEN NAAR EEN WEEKEND + RESIDENCE CAMPING TICKET?

Ja dat kan, hieronder leggen we uit wat je moet doen:

  1. Koop een weekend + Residence camping ticket
  2. Ga naar: customerservice@paylogic.eu of bel https://customerservice.paylogic.com/hc/nl/articles/202198388-Telefoon-Contact
  3. Houd het order id van uw dagticket en order id van het weekend + Residence camping ticket bij de hand.
  4. Een medewerker controleert de betaling en als beide betaald zijn krijgt u het geld van het dagticket terug gestort.
  5. Uw dagticket word ongeldig gemaakt en u kunt nu met uw weekend + Residence camping ticket een volledig weekend genieten op Rebirth Festival

Let op!
1. De betaalde servicekosten van uw dagticket krijgt u terug gestort
2. De betaalde transactiekosten van uw dagticket krijgt u terug gestort
3. U betaald €2,95 refundkosten per order
4. Een refund heeft enkele dagen verwerkingstijd nodig, afhankelijk van welke bank u gebruikt kan het tot 5 dagen duren.

 

KUNNEN WIJ ALS VRIENDENGROEP ONZE WEEKEND + RESIDENCE CAMPING TICKETS UPGRADEN NAAR EEN VRIENDENPLEK?

Ja dat kan, hiervoor neem je contact op met: service@rebirth-residence.nl

IK BEN MIJN TICKETS VERLOREN WAT NU? 

Via de ‘I lost my tickets’ button kun je nadat je jouw mailadres hebt ingevuld, je tickets opnieuw toegestuurd krijgen. We sturen alle geldige tickets toe die zijn geregistreerd op dit mailadres.

ticket transfer

Ticketfraude is helaas nog aan de orde van de dag! Daarom hebben wij ervoor gekozen om de entreetickets te personaliseren. Dit betekent dat elke entreeticket uniek is en behoort aan een specifiek persoon. De belangrijkste reden is om de grootschalige doorverkoop van illegale ticketverkopers tegen te gaan en om de loyale kopers te kunnen belonen.

Na de aankoop van je ticket(s) ontvang je een e-mail van Paylogic waarin gevraagd wordt naar de persoonlijke informatie van elke vriend(in) die meegaat. Na het doorlopen van dit proces worden de tickets naar jouw e-mail verstuurd.

  • Personaliseren van de tickets kan tot vrijdag 12 april 2019 – 11:59 uur.
  • Geldig ID-kaart of paspoort is verplicht. Een kopie niet.

Hoe kan ik een naamswijzigingen doorvoeren?
Mocht het nodig zijn om een naamswijziging door te voeren, bijvoorbeeld omdat je iemand anders mee wilt nemen of wanneer je een ticket hebt overgekocht van iemand die de ticket al gepersonaliseerd heeft. Dat is geen probleem. Er zijn er twee opties:

Optie 1: Verkoop je tickets via Ticketswap. Rebirth Events heeft hier een samenwerking mee.

SecureSwap: verkochte tickets worden worden omgeruild voor een nieuw ticket die direct op naam van de nieuwe eigenaar staan. Het oude ticket, dat nog in bezit is van de verkoper, is daarmee automatisch ongeldig. Hierdoor is het 100% veilig om je tickets via dit platform te verkopen en te kopen.

Optie 2: Via de speciale ‘Name Change Module van Paylogic‘ kun je jouw ticketgegevens snel en eenvoudig zelf aanpassen. Houd er rekening mee dat voor het aanpassen €4,- per ticket in rekening wordt gebracht. Het overdragen van tickets is mogelijk tot vrijdag 12 april 2019 – 11:59 uur.