fbpx

Algemeen

 • Wanneer openen de deuren van REBiRTH Festival?
  • REBiRTH Festival Day 1, vrijdag 12-04-2024, 14.00 – 00.00 uur
  • REBiRTH Festival Day 2, zaterdag 13-04-2024, 12.00 – 00.00 uur
  • REBiRTH Festival Day 3, zondag 14-04-2024, 13.00 – 23.00 uur

  Let op: de entree sluit op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur, hierna is het niet meer mogelijk om het terrein te betreden.

  De REBiRTH Residence camping opent op vrijdag 12-04-2024 om 09.00 uur.

 • Wat is de minimumleeftijd om REBiRTH Festival te bezoeken?

  Vanaf REBiRTH Festival 2024 is de minimum toegangsleeftijd vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 18 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

  Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Door het bezoeken van REBiRTH Festival ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels.

 • Tot hoe laat is de entree van REBiRTH Festival open?

  De entree van REBiRTH Festival sluit op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur, hierna is het niet meer mogelijk om het terrein te betreden.

 • Kan ik het festivalterrein tijdens REBiRTH Festival verlaten?

  Dit is niet toegestaan. Je mag het festivalterrein van REBiRTH Festival tijdens het festival niet verlaten om later terug te keren.

 • Ik ben iets kwijt geraakt op REBiRTH Festival, wat nu?

  Als je tijdens REBiRTH Festival merkt dat je iets bent kwijtgeraakt meld je dan bij de Lost & Found balie, deze bevindt zich bij de munten kassa’s. Mocht je na je bezoek merken dat je iets kwijt bent geraakt, mail dan naar info@rebirth-festival.nl.

 • Op welke manieren kan ik betalen op REBiRTH Festival?

  Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht via festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro/ Mastercard / VISA / Credit Card).

Tickets

 • Waar kan ik tickets voor REBiRTH Festival kopen?

  Koop je tickets alleen bij de officiële verkooppunten, dat is onze eigen ticketshop of kan via Appic. Is het ticket waar jij naar op zoek bent uitverkocht? Koop dan alleen je tickets bij TicketSwap.

 • Kan ik mijn tickets upgraden naar Weekend/Camping (of VIP) tickets?

  Zeker! Het is mogelijk om je tickets te upgraden naar een camping ticket, weekend ticket of naar een VIP ticket. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Ga naar je Order Status, hier kom je door op de knop: ‘Bestelling beheren’ te drukken onderaan je bevestigingsmail van Paylogic;
  2. Klik hier op ‘Meer acties’ en vervolgens op ‘Tickets ruilen’;
  3. Kies vervolgens welke tickets je wil upgraden en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’;
  4. Je komt in een nieuwe ticketshop terecht, kies hier welke tickets je wilt kopen;
  5. Je oude order bedrag wordt van het totaalbedrag afgehaald in het afrekenproces.
 • Ik kan REBiRTH Festival niet bezoeken, wat nu?

  Jammer dat je REBiRTH Festival niet kan bezoeken! Vanaf ongeveer 4 weken voor REBiRTH Festival 2024 is het mogelijk om je tickets veilig te verkopen via TicketSwap. Dat is dus mogelijk zonder de tickets zijn uitgestuurd. Volg hiervoor de onderstaande stappen: 

  1: Ga naar de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van Paylogic; 

  2: Klik in de e-mail op de knop onderaan: “Bestelling beheren”;

  3: Je komt nu in je MyOrder omgeving, klik hier op “Meer acties”;

  4: Klik op de optie: “Verkopen op TicketSwap”;

  5: Je wordt nu doorgestuurd naar TicketSwap, volg de stappen op hun website.

  Het is niet mogelijk Friendscamp tickets, Friendscamp upgrades en accommodaties door te verkopen. Verkoop en/of koop nooit een ticket op een andere site dan TicketSwap. Alleen de hoofdboeker kan tickets verkopen door de bovenstaande stappen te volgen.

 • Ik heb mijn ticket niet ontvangen, wat nu?

  Je hebt nog geen tickets voor REBiRTH Festival 2024 in je mailbox ontvangen. Je ontvangt deze tickets op dinsdag 9 april vanaf 23:59 uur, mits ze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Heb je jouw tickets niet gepersonaliseerd dan worden ze niet verstuurd. Het wordt al wel eerder mogelijk om je tickets via TicketSwap te verkopen als je verhinderd bent.

 • Moet ik mijn ticket personaliseren?

  Zodra je een ticket gekocht hebt ontvang je een e-mail met hierin een link om je ticket(s) te personaliseren. Personaliseren is verplicht en is mogelijk tot zondag 14 april 2024 22.00. Na het personaliseren worden je ticket(s) op dinsdag 9 april 2024 verstuurd naar je mailbox (check ook je SPAM box). Heb je, je tickets niet gepersonaliseerd dan ontvang je de tickets dus ook niet in je mailbox, zorg dus dat je dit op tijd doet. Mocht het personaliseren niet lukken, neem dan contact op met onze ticketing provider Paylogic via hun website.

 • Ik wil mijn ticket op een andere naam zetten, wat moet ik nu doen?

  Heb je, je ticket al gepersonaliseerd en wil je de naam veranderen? Gebruik dan de Name Change Module van Paylogic. Hoe werkt dit?

  1: Ga naar je Order Status, hier kom je door op de knop: ‘Bestelling beheren’ te drukken onderaan je bevestigingsmail van Paylogic;
  2: Klik hier op Naamswijziging en vul het juiste e-mailadres in van degene naar wie je het ticket wil versturen;
  3: Betaal hierna eerst € 3,- transfer fee en de tickets worden verzonden naar de juiste persoon.

 • Mag ik mijn REBiRTH Festival tickets doorverkopen?

  Je mag een ticket niet doorverkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs verkopen.

 • Wat is een VIP ticket?

  Dit jaar kun je als VIP nog meer genieten van vele extra’s. Zo is er een aparte VIP-entree, krijg je een exclusief VIP-bandje en is er geïnvesteerd in de uitstraling van het VIP-deck. Ook kun je genieten van fingerfood, ontvang je een welkomstdrankje en zijn er VIP-toiletten aanwezig.

  Er is aankomende editie een VIP deck aanwezig in de REBiRTH Festival Mainstage en in de REBELLiON stage op vrijdag, zaterdag en zondag.

 • Wat is de 'Green Fields Fee'?

  REBiRTH Events vindt het belangrijk om te investeren in een schone en duurzame toekomst voor iedereen. Hierbij willen we ons steentje bijdragen door onze evenementen duurzamer te maken, hiervoor vragen wij een bijdrage van € 1,- per bezoeker per dag, de Green Fields Fee.

 • Voeg je tickets toe aan je Appic wallet!

  Om al je festival info op één plek te hebben, integreert onze Festival App by Appic direct met Paylogic/SeeTickets. Na het kopen van een ticket zie je een knop in je bevestigingsscherm om het ticket toe te voegen aan je Appic Wallet. Als je eerder een ticket hebt gekocht, kun je dat nog steeds doen in de Paylogic/SeeTickets ‘MyOrder’ omgeving. In de App kun je je toegang personaliseren, meldingen krijgen over belangrijke festival updates, je eigen timetable samenstellen, contact leggen met anderen en je vrienden vinden op de interactieve floorplan.

Entree

 • Mag ik mijn medicijnen meenemen naar REBiRTH Festival?

  Je mag als bezoeker alleen medicijnen meenemen mits er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Medicijnen zitten in de originele en afgesloten verpakking en zijn voorzien van de originele bijsluiter
  • Bezoeker kan middels een doktersverklaring aantonen waarom deze medicijnen gebruikt worden.
 • Mag ik zonnebrand meenemen?

  Zonnebrand in een tube van maximaal (100 ml) is toegestaan.

 • Welke goederen mag ik niet meenemen naar REBiRTH Festival?

  De hieronder genoemde is een opsomming van zaken die niet zijn toegestaan. Dit is een weergave van een limitatieve lijst waarbij de organisatie het recht heeft om hier zaken aan toe te voegen welke naar haar inzicht nodig zijn om de veiligheid op het terrein/ evenement te waarborgen.

  1: Geen provocerende kleding en vlaggen of kleding van voetbalclubs of dergelijke.
  2: Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur en selfiesticks
  3: Verdovende middelen (drugs)
  4: Huisdieren
  5: Vloeistoffen zoals (spuitbussen met) deodorant, aanstekergas en parfum
  6: Glaswerk, scherpe voorwerpen, paraplu’s, (vuur-)wapens, laserpennen
  7: Eten en drinken

 • Welke goederen mag ik wel meenemen naar REBiRTH Festival?

  Het is voor de bezoeker enkel toegestaan om de hieronder genoemde zaken voor persoonlijk gebruik bij zich te hebben op het moment dat het terrein wordt betreden, tenzij anders vermeld in de huisregels van het evenement.

  1: Medicatie
  2: Zonnebrand in tube van maximaal (100 ml) en lippenbalsem
  3: Mobiele telefoon en powerbank
  4: Rugzak
  5: Gehoorbescherming (oordoppen)
  6: Sigaretten en aansteker
  7: Sleutels, portemonnee
  8: Kleding, schoenen, poncho, (zonne)bril, lenzen, pet
  9: E-Smoker

Vervoer & Bereikbaarheid

 • Zijn er georganiseerde busreizen naar REBiRTH Festival?

  Jazeker! Er zijn diverse travel partners die busreizen organiseren naar REBiRTH Festival bekijk hier voor alle busreizen.

 • Ik kom naar REBiRTH Festival met de auto, wat nu? (Festival)

  Is het écht niet mogelijk om met onze pendelbus of met een touringcar naar REBiRTH Festival te reizen? Parkeer dan op de speciaal daarvoor ingerichte parkeerlocaties. Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: ‘P BEZOEKERS’ erop. Parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars.

  Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 15,- (excl. fee) in de voorverkoop. Parkeertickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke en kunnen ter plekke alleen met PIN betaald worden. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

  In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk samen te reizen.

 • Ik kom naar REBiRTH Festival met de auto, wat nu? (Camping)

  Is het écht niet mogelijk om met onze pendelbus of met een touringcar naar REBiRTH Festival te reizen? Parkeer dan op de speciaal daarvoor ingerichte parkeerlocaties. Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: ‘P CAMPING’ erop. Parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars.

  Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 25,- (excl. fee) in de voorverkoop. Parkeertickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke en kunnen ter plekke alleen met PIN betaald worden. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

  Houd er rekening mee dat het op zaterdag en zondag alleen mogelijk is om tussen 08:00 en 11:00 uur te vertrekken van- en terug te keren naar de camping parkeerplaats om naar de winkel te gaan.

  In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk samen te reizen.

 • Is REBiRTH Festival bereikbaar met het openbaar vervoer?

  REBiRTH Festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer door gebruik te maken van pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein. Dit de beste optie om naar het evenement te reizen.

  De pendelbussen rijden continu tussen de volgende tijden van NS Station ‘s-Hertogenbosch naar het festivalterrein en terug:

  • Vrijdag: 08:30 – 18:00 en 22.30 – 00.30
  • Zaterdag: 11:30 – 15:45 en 22:00 – 01:00
  • Zondag: 12:30 – 16:00 en 21:30 – 23:45
  • Maandag: 09:00 – 12:30

  Let op: wij proberen de tijden te hanteren die later gecommuniceerd zullen worden, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van drukte op de weg. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te halen. Een enkele reis duurt ongeveer 20 minuten.

  Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost online € 13,- (excl. fee). Pendelbustickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke! Ter plekke zijn pendelbustickets alleen te koop via een QR-code.

 • Rijden er pendelbussen naar REBiRTH Festival?

  REBiRTH Festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer door gebruik te maken van pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein. Dit de beste optie om naar het evenement te reizen.

  De pendelbussen rijden continu tussen de volgende tijden van NS Station ‘s-Hertogenbosch naar het festivalterrein en terug:

  • Vrijdag: 08:30 – 18:00 en 22.30 – 00.30
  • Zaterdag: 11:30 – 15:45 en 22:00 – 01:00
  • Zondag: 12:30 – 16:00 en 21:30 – 23:45
  • Maandag: 09:00 – 12:30

  Let op: wij proberen de tijden te hanteren die later gecommuniceerd zullen worden, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van drukte op de weg. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te halen. Een enkele reis duurt ongeveer 20 minuten.

  Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost online € 13,- (excl. fee). Pendelbustickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke! Ter plekke zijn pendelbustickets alleen te koop via een QR-code.

 • Hoe laat rijden de pendelbussen naar REBiRTH Festival?

  REBiRTH Festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer door gebruik te maken van pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein. Dit de beste optie om naar het evenement te reizen.

  De pendelbussen rijden continu tussen de volgende tijden van NS Station ‘s-Hertogenbosch naar het festivalterrein en terug:

  • Vrijdag: 08:30 – 18:00 en 22.30 – 00.30
  • Zaterdag: 11:30 – 15:45 en 22:00 – 01:00
  • Zondag: 12:30 – 16:00 en 21:30 – 23:45
  • Maandag: 09:00 – 12:30

  Let op: wij proberen de tijden te hanteren die later gecommuniceerd zullen worden, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van drukte op de weg. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te halen. Een enkele reis duurt ongeveer 20 minuten.

  Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost online € 13,- (excl. fee). Pendelbustickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke! Ter plekke zijn pendelbustickets alleen te koop via een QR-code.

 • Ik kom met een zelf georganiseerde busreis, wat nu?

  Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBiRTH Festival 2024? Geef dit dan uiterlijk vóór woensdag 10 april door via deze website. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBiRTH Festival meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur.

  LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

 • Ik laat mezelf afzetten en ophalen door vrienden / familie, wat nu?

  Ter verbetering van de bereikbaarheid van REBiRTH Festival, zijn er dit jaar twee nieuwe Kiss & Ride locaties op maximaal 5 minuten loopafstand van het festivalterrein! Deze locaties liggen praktisch naast het festivalterrein, het is dus echt niet mogelijk om dichterbij afgezet te worden.

  Het is tevens niet toegestaan om je ergens anders te laten halen & brengen dan bij een van onze Kiss & Ride locaties. Je krijgt hier een boete (van €160,-) voor wanneer dit buiten de aangegeven locaties gebeurd. Hier wordt streng op gehandhaafd.

  Kom je vanuit de richting N65 / Den Bosch / Vught?

  Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: Kiss & Ride.

  Kom je vanuit de richting N65 / Breda / Tilburg?

  Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: Kiss & Ride.

  Kom je vanuit de richting A2 / Eindhoven / Boxtel?

  Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: Kiss & Ride.

   

 • Ik laat mezelf afzetten en ophalen door een taxi/uber, wat nu?

  Ter verbetering van de bereikbaarheid van REBiRTH Festival, is er een aparte locatie ingericht enkel voor taxi’s! Deze locatie ligt praktisch naast het festivalterrein, het is dus echt niet mogelijk om dichterbij afgezet te worden.

  Het is tevens niet toegestaan om je ergens anders te laten halen & brengen, door een taxi, dan bij deze Taxi locatie. De taxichauffeur krijgt hiervoor een boete (van €160,-) wanneer dit buiten de aangegeven locatie gebeurd. Hier wordt streng op gehandhaafd.

  Geef als navigatieadres Kantstraat 93, 5076 NP Haaren door en volg de gele borden met: Taxi erop.

 • Ik kom op de fiets, waar kan ik deze parkeren?

  Er zijn twee fietsenstallingen speciaal ingericht voor bezoekers van REBiRTH Festival. Let op: parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Er is geen oplaadpunt voor elektrische fiets aanwezig.

  Kom je vanuit Helvoirt of Vught?

  Gebruik dan als navigatieadres: Antwerpsebaan 12, 5268 KB Helvoirt en volg de gele borden met ‘Fietsenstalling’ erop. parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Steek de N65 over bij de verkeerslichten: Torenstraat / Molenstraat.

  Kom je vanuit Haaren, Biezenmortel, Udenhout of Oisterwijk?

  Gebruik dan als navigatieadres: Oude Baan 9, 5076 PJ Haaren en volg de gele borden met ‘Fietsenstalling’ erop. parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Steek de N65 over bij de verkeerslichten: Koolhofweg / Monseigneur Zwijsenstraat.

  Let op: het is niet mogelijk om de N65 op andere locaties over te steken, hier zal op worden gehandhaafd.