Algemeen

 • Wanneer openen de deuren van REBiRTH Festival?

  REBiRTH Festival Day 1, vrijdag 14-04-2023, 16.00 – 01.00 uur
  REBiRTH Festival Day 2, zaterdag 15-04-2023, 12.00 – 00.00 uur
  REBiRTH Festival Day 3, zondag 16-04-2023, 13.00 – 23.00 uur

  Let op: de entree sluit op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur, hierna is het niet meer mogelijk om het terrein te betreden.

  De REBiRTH Residence camping opent op vrijdag 08-04-2022 om 11.00 uur.

 • Wat is de minimumleeftijd om REBiRTH Festival te bezoeken?

  De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 17 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

  Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Door het bezoeken van REBiRTH Festival ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

 • Tot hoe laat is de entree van REBiRTH Festival open?

  De entree van REBiRTH Festival sluit op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur, hierna is het niet meer mogelijk om het terrein te betreden.

 • Kan ik het festivalterrein tijdens REBiRTH Festival verlaten?

  Dit is niet toegestaan. Je mag het festivalterrein van REBiRTH Festival tijdens het festival niet verlaten om later terug te keren.

 • Ik ben iets kwijt geraakt op REBiRTH Festival, wat nu?

  Als je tijdens REBiRTH Festival merkt dat je iets bent kwijtgeraakt meld je dan bij de Lost & Found balie, deze bevindt zich bij de munten kassa’s. Mocht je na je bezoek merken dat je iets kwijt bent geraakt, mail dan naar info@rebirth-festival.nl.

 • Op welke manieren kan ik betalen op REBiRTH Festival?

  Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festivaltokens. Het is niet mogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Op het festivalterrein bevinden zich op diverse plaatsen kassa’s, waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro/ Mastercard/ VISA/ Credit Card).

Tickets

 • Ik heb mijn ticket niet ontvangen, wat nu?

  Je ticket voor REBiRTH Festival 2023 wordt verstuurd op de maandag voor REBiRTH Festival, dat is op 10 april 2023. Het is hierbij belangrijk dat je jouw ticket hebt gepersonaliseerd anders wordt je ticket niet verstuurd.

 • Moet ik mijn ticket personaliseren?

  Zodra je een ticket gekocht hebt ontvang je een e-mail met hierin een link om je ticket(s) te personaliseren. Personaliseren is verplicht en is mogelijk tot zondag 16 april 2023 22.00. Na het personaliseren worden je ticket(s) op maandag 10 april 2023 verstuurd naar je mailbox (check ook je SPAM box). Heb je, je tickets niet gepersonaliseerd dan ontvang je de tickets dus ook niet in je mailbox, zorg dus dat je dit op tijd doet. Mocht het personaliseren niet lukken, neem dan contact op met onze ticketing provider Paylogic via hun website.

 • Ik wil mijn ticket op een andere naam zetten, wat moet ik nu doen?

  Aangezien de tickets voor REBiRTH Festival 2023 nog niet verstuurd worden is het niet mogelijk om je tickets te verkopen op TicketSwap. Heb je, je ticket al gepersonaliseerd en wil je de naam veranderen? Gebruik dan de Name Change Module van Paylogic. Hoe werkt dit?

  1: Ga naar je Order Status, hier kom je door op de knop: ‘Bestelling beheren’ te drukken onderaan je bevestigingsmail van Paylogic;
  2: Klik hier op Naamswijziging en vul het juiste e-mailadres in van degene naar wie je het ticket wil versturen;
  3: Betaal hierna eerst € 3,- transfer fee en de tickets worden verzonden naar de juiste persoon.

 • Mag ik mijn REBiRTH Festival tickets doorverkopen?

  Je mag een ticket niet doorverkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs verkopen.

 • Wat is een VIP ticket?

  Dit jaar kun je als VIP nog meer genieten van vele extra’s. Zo is er een aparte VIP-entree, krijg je een exclusief VIP-bandje en is er geïnvesteerd in de uitstraling van het VIP-deck. Ook kun je genieten van fingerfood, ontvang je een welkomstdrankje en zijn er VIP-toiletten aanwezig.

 • Wat is de 'Green Fields Fee'?

  Stichting REBiRTH Events vindt het belangrijk om te investeren in een schone en duurzame toekomst voor iedereen. Hierbij willen we ons steentje bijdragen door onze evenementen duurzamer te maken, hiervoor vragen wij een bijdrage van € 1,- per bezoeker per dag, de Green Fields Fee.

 • Ik heb in 2020 een voucher aangevraagd, hoe kan ik deze gebruiken?

  Je kan de voucher gebruiken in de ticketshop van REBiRTH Festival 2022. Selecteer het product dat je wilt kopen en vul in je winkelwagen bij ‘korting’ je vouchercode in en klik op toepassen. Je voucher is geldig tot en met 31-12-2022 en kun je inwisselen in de ticketshop van REBiRTH Festival 2022 (en 2023 tot en met 31-12-2022).

  Wat als ik ‘geld over’ heb na inzetten van mijn voucher?
  Heb je een bestelling geplaatst in de ticketshop en heb je nog geld over, dan blijft dit bedrag op je voucher staan en kun je dit inwisselen (tot en met 31-12-2022) in de ticketshop van REBiRTH Festival 2022 en 2023. 

Entree

 • Mag ik mijn medicijnen meenemen naar REBiRTH Festival?

  Je mag als bezoeker alleen medicijnen meenemen mits er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Medicijnen zitten in de originele en afgesloten verpakking en zijn voorzien van de originele bijsluiter
  • Bezoeker kan middels een doktersverklaring aantonen waarom deze medicijnen gebruikt worden.
 • Mag ik zonnebrand meenemen?

  Zonnebrand in een tube van maximaal (100 ml) is toegestaan.

 • Welke goederen mag ik niet meenemen naar REBiRTH Festival?

  De hieronder genoemde is een opsomming van zaken die niet zijn toegestaan. Dit is een weergave van een limitatieve lijst waarbij de organisatie het recht heeft om hier zaken aan toe te voegen welke naar haar inzicht nodig zijn om de veiligheid op het terrein/ evenement te waarborgen.

  1: Geen provocerende kleding en vlaggen of kleding van voetbalclubs of dergelijke.
  2: Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur en selfiesticks
  3: Verdovende middelen (drugs)
  4: Huisdieren
  5: Vloeistoffen zoals (spuitbussen met) deodorant, aanstekergas en parfum
  6: Glaswerk, scherpe voorwerpen, paraplu’s, (vuur-)wapens, laserpennen
  7: Eten en drinken

 • Welke goederen mag ik wel meenemen naar REBiRTH Festival?

  Het is voor de bezoeker enkel toegestaan om de hieronder genoemde zaken voor persoonlijk gebruik bij zich te hebben op het moment dat het terrein wordt betreden, tenzij anders vermeld in de huisregels van het evenement.

  1: Medicatie
  2: Zonnebrand in tube van maximaal (100 ml) en lippenbalsem
  3: Mobiele telefoon en powerbank
  4: Rugzak
  5: Gehoorbescherming (oordoppen)
  6: Sigaretten en aansteker
  7: Sleutels, portemonnee
  8: Kleding, schoenen, poncho, (zonne)bril, lenzen, pet
  9: E-Smoker