Het festivalseizoen komt snel dichterbij en we kunnen echt niet meer wachten op hét moment dat we allemaal weer naar buiten mogen op 12, 13 & 14 april 2024. Zoals altijd is REBiRTH Festival de officiële start van het festivalseizoen en ook dit jaar doen we er weer een flinke schep bovenop qua programmering.

Geloof je ons niet? Lees dan hieronder wat je kunt verwachten. We dagen je uit om het einde van dit artikel te bereiken zonder kippenvel te krijgen!


HET VOLLEDIGE HARDER STYLES SPECTRUM

Met maar liefst 18 area’s verspreid over het hele weekend komen al jouw favoriete genres, stromingen en stijlen iedere dag aan bod. Of je nou het liefst volledig uit je plaat gaat op de dikste RAW met Rooler, D-Sturb en Vertile, een tandje harder wil met extreme namen als Dual Damage, Element en Mutilator, gaat voor pure snelheid met Angerfist, Dimitri K en Dr. Peacock, van classics houdt met Frontliner, Frequencerz en Atmozfears of melodische hardstyle van Cyber en Demi Kanon, hier vindt je het allemaal!


DE LINE-UP BEVAT 200+ ARTIESTEN

Heb je het goed gezien? REBiRTH Festival 2024 heeft meer dan 200 artiesten verspreid over 3 volledige dagen oneindig festival plezier. Dat is meer dan we óóit hebben gehad en ook meer dan jij zult kunnen zien. Gelukkig hebben we alles mooi onderverdeeld in verschillende area’s zodat jij iedere dag precies weet waar en wanneer jouw favoriete acts zullen optreden. 


MEER UNIEKE & EXCLUSIVE LIVE-ACTS DAN OOIT

Om onze line-up extra speciaal te maken vragen we altijd een uitgebreid aantal artiesten om met een speciale live set te komen voor de aftrap van het festivalseizoen. Of het nou een bijzondere outfit is, unieke visuals, speciale tracks of alles samen, onze live shows zijn altijd extreem de moeite waard om te beleven. Zie hieronder een kleine greep uit de speciale live shows tijdens REBiRTH Festival 2024:

 • Anderex & Mutilator pres: Neon Future LIVE
 • Angerfist LIVE
 • B-Front x Phuture Noize: The Enlightenment
 • D-Sturb & Vertile Best of Both
 • Deadly Guns: Thunder in Paradise LIVE
 • Deezl & So Juice pres. Cybergore
 • Dreamscape by The Purge & Adjuzt
 • Gunz for Hire Welcome to Sin City
 • Rebelion LIVE
 • Sickmode & Mish pres. RAVE LOVE
 • Warface R.I.P. Rave From The Grave

Tekst gaat verder onder de afbeelding.


EEN MEGA SELECTIE AAN SPECIALE BATTLES

Alsof dat niet genoeg is vragen we óók altijd een groot aantal artiesten om samen op het podium te staan. Wij geloven dat je met speciale battles een set nóg unieker kunt maken en zo nóg vetter voor jou als bezoeker. Zie hieronder wat je zoal kunt verwachten op 12, 13 & 14 april:

 • Abaddon vs Manifest Destiny vs Unproven
 • Atmozfears vs Audiotricz Classics
 • Barber vs Spitnoise LIVE
 • Bloodlust vs D-Sturb
 • D-Sturb vs Rebelion
 • Element vs Luminite
 • Kruelty vs So Juice
 • Mutilator vs Warface
 • Noxiouz vs Satirized

SHOWS DIE JE ALLEEN HIER KUNT ZIEN

Naast de dikke live shows en battles zijn er ook acts die met iets gloednieuws komen of met iets dat super exclusief is en (bijna) nooit voorkomt. Dat betekent dat jij één van de weinige kunt zijn die het mag gaan ervaren. 

Wat dacht je van de eerste keer Gunz for Hire ‘Welcome to Sin City’ in Nederland, de allereerste gloednieuwe ‘Through my Veins’ album show van D-Sturb, de enige Nederlandse ‘Neon Future LIVE’ show van Anderex & Mutilator in 2024, Ran-D die voor het eerst in Nederland zijn ‘Untamed’ gaat doen, Sickmode & Mish die met een héle speciale ‘Rave Love’ show komen, Rooler die een speciale ‘Straight Outta Past’ classic set gaat doen die exclusief is voor campinggasten, Dual Damage die hier hun nieuwe live-act voor het eerst op een festival doen en nog véél meer!


EXCLUSIEVE ZONDAG MAINSTAGE HOSTING DOOR D-STURB

Zoals ieder jaar heeft REBiRTH Festival ook in 2024 weer een enorme artiest weten te strikken als host voor de mainstage op zondag. Deze keer is het niemand minder dan voormalig anthem maker D-Sturb, die iets ongelofelijks heeft voorbereid! 

Naast zijn exclusieve album show ‘Through my Veins’, een dikke line-up vol met battles tussen een aantal van zijn beste vrienden, komt hij met een gloednieuwe live show, een exclusieve Best of Both set met Vertile, een Legacy classics set en nog meer.


KICK OFF SHOW OP ZATERDAG

Net als afgelopen jaar zullen we in 2024 alles opentrekken voor onze Kick Off show op de Mainstage op zaterdag. Dit wordt een samensmelting van muziek, licht, geluid en meer show elementen dan je ooit hebt gezien tijdens REBiRTH Festival. Een mooi weetje is dat er alleen maar nieuwe tracks van de dikste artiesten in de show zullen zitten. Die ga je dus voor het eerst horen tijdens de show!

Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Bekijk dan de kick off show van 2023.


BEZOEK REBiRTH FESTIVAL VOOR MAAR €50 PER DAG!

We begrijpen dat één dag op REBiRTH Festival niet genoeg is, zeker niet als je niks van onze gigantische line-up wil missen! Daarom raden we je aan om van de REBiRTH Residence Campsite je thuis te maken voor het weekend – de ultieme plek voor jou en je vrienden. Met een REBiRTH Residence Camping ticket kun je 3 dagen REBiRTH Festival bezoeken voor maar €50 per dag en alle exclusieve camping parties meemaken! Scoor HIER jouw camping tickets en bekijk al onze informatie over onze camping HIER.

Nog niet genoeg gehad van onze REBiRTH artiesten? Bekijk dan de volledige line-up HIER en laat jezelf verbazen op 12, 13 & 14 april 2024!