Het einde van dit jaar is in zicht, dus we kijken met flinke zin vooruit naar 14, 15 & 16 april, hét moment dat we met z’n allen naar buiten in het zonnetje stappen en nieuwe onvergetelijke herinneringen worden geboren. Ben jij een REBiRTH Festival veteraan of ga je voor het eerst? We hebben wat feiten op een rijtje gezet die jou zullen verleiden om langs te komen en 3 volledige dagen de tijd van je leven te hebben!

DE BEST MOGELIJKE ERVARING VOOR DE BEST MOGELIJKE PRIJS

We weten allemaal dat ons leven steeds duurder wordt. Daarom trekt de organisatie álles uit de kast voor het maximaal haalbare entertainment met de huidige REBiRTH Festival ticketprijs. Jij verdient het allerbeste en wij geloven dat je deze hoeveelheid harder styles sensatie vanaf slechts €37,95 nergens anders ter wereld zult vinden! Zorg dat je de volledige line-up bekijkt en jezelf omver blaast met onze aftermovie. Dit mag je niet missen! Ga naar de ticketshop >

JIJ KRIJGT HET VOLLEDIGE PAKKET

We hebben Single-Day Tickets & 2-Day Tickets, maar we zien die blik in je ogen. Je bent wanhopig op zoek naar non-stop harder styles sensatie van vrijdagmiddag tot maandagochtend. Nou vriend, je bent aan het juiste adres!

Gooi je tentje op bij onze perfecte Residence Campsite met alle faciliteiten die jouw festival hart nodig heeft. Op zoek naar jouw favoriete act? We hebben 180+ artiesten met het beste van hardstyle, raw, hardcore, uptempo & veel meer verpakt in 3 volledige dagen en 16 area’s verspreid over het weekend, inclusief pre-parties & afterparties op onze camping.

BELEEF ONZE REBiRTH RESIDENCE CAMPSITE

Dompel jezelf onder in de weekend festival lifestyle en kampeer precies zoals jij wilt! Breng je eigen tentje mee, kies een van onze accommodaties, van budget tot luxe glamping. Of boek een van onze friendscamps waar je met tot wel 26 vrienden het weekend festival van je leven kunt ervaren. Ontmoet jouw favoriete artiesten, feest bij onze exclusieve pre- en afterparties, doe mee met activiteiten gedurende de hele dag en maak nieuwe vrienden voor het leven.

Geniet van verwarmde badhuizen, chill-outs, arcade games, een bioscoop en nog veel meer om te ontdekken. Onze camping heeft alles dat het hart van een raver sneller laat kloppen en zorgt voor een onvergetelijk weekend. Vorig jaar was onze REBiRTH Residence Campsite volledig uitverkocht, dus we verzoeken je vriendelijk om niet langer te wachten en actie te ondernemen!

DE OFFICIËLE KICK OFF VAN HET FESTIVALSEIZOEN

REBiRTH Festival was, is nu en zal altijd dé officiële start van jouw festivalseizoen zijn. Zodra de zon de aarde weer begint op te warmen beginnen we met het bouwen van ons harder styles paradijs op onze green fields of happiness.

Hollandse winters zijn lang en koud, dus ieder jaar is de start van het buitenseizoen een reden voor een groot feest. Eindelijk kunnen we weer naar buiten, vrienden omhelzen, nieuwe muziek ontdekken en een biertje drinken terwijl je uitkijkt over de REBiRTH skyline. Was het maar 14 april…

HET EERSTE OUTDOOR FESTIVAL

Met 16 verschillende area’s verspreid over 3 volledige dagen, hebben we uiteenlopende tenten van intiem naar gigantisch en natuurlijk onze ijzersterke outdoor stage voor de echte die-hards! Zoek jij een feest in de zon of ongelofelijk dikke live shows overdag met verblindende licht- & lasershows? We hebben voor alles een area!

Struin over onze groene velden, grijp een verfrissend drankje in het zonnetje of relax even bij één van onze chill spots. We weten dat zelfs échte ravers wel eens op moeten laden, dus je hoeft jezelf niet te schamen. We hebben alles geregeld om jou weer zo snel mogelijk op het veld te krijgen!

180+ VAN DE BESTE HARDER STYLES ACTS

We dachten eigenlijk dat het niet mogelijk zou zijn, maar we hebben gewoon nóg meer artiesten geregeld voor 2023 dan andere jaren. Denk jezelf eens in, kun jij überhaupt wel 180+ verschillende artiesten opnoemen?! Want dat is exact hoeveel dikke DJ’s, producers en muzikanten we klaar hebben staan op 14, 15 & 16 april.

Variërend van Angerfist tot D-Block & S-te-Fan en van Dimitri K tot Rebelion, als jij houdt van harder styles ga je REBiRTH te gek vinden! We hebben een area (of meerdere) voor alle genres, dus als jij liever bij je roots blijft en de hele dag bij één area wilt blijven staan, of liever je muzikale kennis uitbreidt en ergens anders een kijkje wilt nemen, dan moedigen wij je aan om vooral te doen wat jij wilt. Bij ons kun je het nooit fout doen, wat je ook kiest! Check hier alle artiesten en area’s! >

ONEINDIG AANTAL SPECIALE ACTS

We weten dat artiesten als Rebelion, Gunz for Hire en N-Vitral heel dik zijn, maar weet je wat nóg beter is? Ervoor zorgen dat ze exclusieve en nieuwe live shows spelen! Dat is waarom we 40+ mega live showcases en speciale acts hebben geregeld voor ons 3-daagse weekend.

Rebelion OVERDOSE, Rooler & Sickmode: The Gang LIVE, Vertile’s Dimension, de lijst gaat maar door. En vergeet niet dat we ook nog eens gloednieuwe shows hebben die nog nooit ergens anders vertoond zijn, door artiesten als Gunz for Hire, Ran-D en Phuture Noize. We zijn razend enthousiast om jullie alles te laten zien, het is eigenlijk bijna teveel om in één weekend te kunnen ervaren.

WARFACE ZONDAG MAINSTAGE HOSTING

Onze REBiRTH Festival Mainstage staat bekend om haar artist hosting op zondag. Dit jaar vroegen we Warface, een van de grootste RAW namen van het moment, om zichzelf toe te wijden aan een dag vol extreme sounds. Naast battles met Deadly Guns en Rooler zal hij ook een classics én een live set draaien. En natuurlijk heeft hij ook een aantal van z’n beste vrienden uitgenodigd, dus maak je klaar voor Rebelion vs Vertile, D-Sturb, E-Force en nog veel meer!

16 AREA’S VERSPREID OVER HET WEEKEND

Je kunt het hele weekend jouw favoriete artiesten beleven. Het maakt niet uit of je meer van RAW of Uptempo houdt, er is namelijk geen dag bij REBiRTH Festival waar je niét los kunt gaan op jouw favoriete genre en favoriete artiesten. Het begint allemaal op vrijdag met 3 verschillende area’s. Word wakker na een goede nachtrust (of een paar minuten je ogen dicht) om in 7 verschillende area’s te duiken op zaterdag en nog eens 6 area’s op zondag. We houden ervan om alles een beetje op te schudden, dus kijk vooral goed naar onze plattegrond als je REBiRTH Festival maximaal wilt beleven.

Ben jij een fan van Euphoric? Houd je van Hardstyle Classics? Misschien ga je liever wat harder met RAW of tot het gaatje met Uptempo? Zoals we eerder al zeiden, we hebben voor alles een area (of zelfs meerdere)!

MAAK JE KLAAR VOOR GROTE UPGRADES!

Een nieuwe editie betekent een vloedgolf aan upgrades om jouw REBiRTH Festival ervaring opnieuw naar een hoger niveau te tillen. Bekijk de lijst hieronder:

Vrijdag

⍟ De deuren van het festival gaan 2 uur eerder open, om 14:00 uur!

⍟ Extra area: REBORN RAW

⍟ Extra area: REVENGE x RESiST

⍟ Residence Camping opent om 11:00 uur

Zaterdag

⍟ REBELLiON & RESiST wordt nog groter!

⍟ Een speciale ‘Lift Off Show’ op de mainstage

⍟ REBORN Euphoric verhuist naar zaterdag

⍟ Meer fun & entertainment op de camping

Zondag

⍟ Ongelooflijke nieuwe hosting op de Mainstage

⍟ Extra area: REVELATiON

⍟ #BeetjeDansen & Feest Arena combineren hun krachten

⍟ RELEASE verhuist naar zondag

ALTIJD EEN LEGENDARISCHE SFEER

Deze spreekt voor zich. Stel jezelf even voor dat je maandenlang opgesloten zit in je huis vanwege de kou deze winter en dat je eindelijk naar buiten kunt om te feesten met je vrienden in het zonnetje. Dat wil je toch? Daarom zien we altijd een oceaan aan lachende gezichten, rondzwaaiende armen, schreeuwende stemmen en vliegende benen het gehele weekend van REBiRTH Festival.

Er is gewoon iets aan de sfeer hier dat het echt uniek maakt. Wat het ook is, wij houden ervan en zullen er ook nooit genoeg van krijgen. En we willen graag dat jullie hetzelfde meemaken!