Kan het feest voor jou niet lang genoeg duren en ben jij op zoek naar een extra shot adrenaline tijdens het eerste festivalweekend van het jaar?! Kom dan op 14 april naar de zondag van REBiRTH Festival, voor meer beleving en harder styles dan je aankunt! Wedden? Start met lezen!


REBELLiON OPENT VOOR HET EERST OP ZONDAG

Je hoort het goed, want voor de allereerste keer in de geschiedenis van REBiRTH Festival is de gigantische REBELLiON Area ook geopend op zondag! Voor alle RAW fanaten hebben we de grootste, beste en meest speciale acts uitgenodigd om de zondag nóg unieker te maken, zoals Adjuzt pres. NXTGEN, de ultieme kloenkers van Dual Damage LIVE en maximaal activeren met Aversion.


UNIEKE D-STURB MAINSTAGE HOSTING

Eén van de beste en bekendste raw acts van het moment zal onze enorme Mainstage hosten. Niemand minder dan onze voormalige anthem maker D-Sturb komt de hele dag met speciale shows en unieke battles. Wat dacht je van de allereerste ‘THROUGH MY VEINS’ album show, een gloednieuwe act die hij nooit eerder heeft gedaan, een exclusive Legacy classics set, de terugkeer van Best of Both met Vertile en nog veel meer!


UPTEMPO LIEFHEBBERS OPGELET; RESiST AREA OP ZONDAG OPEN

Vrijdag, zaterdag en nu ook op ZONDAG is de keiharde RESiST area geopend tijdens de kick off van het festivalseizoen! Uptempo fans kunnen nu elke dag van het ultieme weekend genieten met snoeiharde screeches en kicks van acts zoals The Dark Horror, Spitnoise, Dimitri K & Cryogenic, op onze enorme outdoor stage! Eerlijk, is er nu überhaupt wel een excuus om niet met je vrienden mee te gaan naar de ultieme start van het seizoen?!


DIT IS ALLEEN VOOR DE MEEST DEDICATED BEZOEKERS

Iedereen kan 1 festivaldag meepakken en thuis komen om het na te vertellen, maar hoeveel mensen trekken eigenlijk een volledig 3-daags weekend van vrijdag 9:00 tot maandag 12:00 door om vanaf het eerste tot het laatste minuutje uit hun plaat te gaan? Dat zijn nou voor ons de echte ‘dedicated few’. Degenen die alles op alles geven om het meeste uit de ultieme kick off van het festivalseizoen te halen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.


REVELATiON ALS DÉ OPEN-MINDED AREA

Na het immense succes van vorig jaar zijn we in 2024 terug met de REVELATiON stage, die gericht is op liefhebbers van het volledige harder styles spectrum. Passen woorden als open-minded en nieuwsgierig bij jou? Dan is deze area perfect voor jou!

Misschien heb je stiekem wel een voorliefde voor RAW ook al had je beloofd om er nooit aan te beginnen OF merk je dat je hartje toch wel mee bonkt met die snoeiharde en snellere uptempo. Maar natuurlijk kan het ook zijn dat je een balans zoekt waarbij Hardstyle perfect matched met jou! Je komt er alleen achter door een kijkje te nemen bij de meest gevarieerde area van het ultieme weekend!


DE ZONDAG IS VOOR DE ECHTE DIE-HARDS

Maandag vrij, naar school of werken? Jou maakt het niks uit want de zondag is de dikste dag van het gehele weekend. Hier gaan jouw vrienden het over hebben en hier ga jij flinke FOMO van krijgen door ontelbare TikTok’s naderhand. We hebben je gewaarschuwd en we hebben je verteld waarom je dit niet mag missen. Dikke acts, hostings, unieke shows, mega stages en nog veel meer. De keuze is aan jou, maar geloof ons: er is geen betere manier om jouw festivalseizoen te beginnen. 

Mis de zondag van REBiRTH Festival niet en scoor nu HIER jouw tickets! >