Kun jij jouw eerste keer REBiRTH Festival ook nog dromen?! De eerste stap door de poorten zetten, wetende dat er 3 dagen non-stop harder styles met meer dan 200 artiesten in 18 area’s op je te wachten staan…

Strek en rek je benen maar alvast, want op 12, 13 & 14 april kun je weer terugkeren naar de officiële aftrap van het festivalseizoen! Lopen over het warme gras met het zonnetje in je rug, eindelijk weer buiten feesten met al je vrienden en natuurlijk nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde passie als jij. Speciaal voor jou hebben we op een rijtje gezet hoe REBiRTH Festival nóg spectaculairder wordt dan voorheen!


1) EXCLUSIEVE SETS & JOUW FAVORIETEN ZIJN TERUG!

Wil jij weer snoeihard door het weekend heen gaan met Neon Future? Of zat je op het puntje van een hartstilstand krijgen door de adembenemende hoeveelheid lasers en hardste kicks van The Second Dose? Naast deze exclusieve livesets maken o.a. RAVE LOVE door Sickmode & Mish en Warface met zijn R.I.P. Rave From The Grave Show een terugkeer op onze enorme groene velden voor hét ultieme festivalweekend van de hardere stijlen. Zoveel unieke acts maak je ner-gens anders mee!

Gaat het je niet om de exclusieve sets, maar gewoon om het feit dat je favoriete artiest er is? Geen zorgen! Want met meer dan 200(!!) acts zul je die lijst gegarandeerd af kunnen gaan! We beloven je; al die opgekropte energie komt tot een explosief hoogtepunt tijdens 3 dagen non-stop feesten!

Bekijk hier de volledige REBiRTH Festival line-up! >


2) DE ULTIEME & UPGRADED KICK OFF SHOW OP ZATERDAG

Je hebt ons gigantische geluid & licht spektakel wel meegemaakt afgelopen editie, toch? Of je het nu nét misgelopen bent of je video’s nog dagelijks terugkijkt van dat ongeëvenaarde moment, 1 ding is zeker; dit is een spectaculaire ervaring waar je gewoon bij moet zijn. En voor dit jaar zijn we weer helemaal voorbereid met exclusieve show tracks van Euforisch tot Uptempo, nóg meer show, licht & visuals om de officiële aftrap van het festivalseizoen naar een hoger niveau te tillen!


3) EXCLUSIEVE ROOLER SHOW VOOR CAMPING RESIDENTS

Was Rooler of de classics area jouw hoogtepunt de vorige keer? Of misschien wel beide? Dan hebben we je wat te vertellen! Want als Campsite Resident kun je de zaterdag perfect starten met zijn ‘Straight Outta Past’ set! Zorg dus dat je longen getraind zijn om mee te schreeuwen! Daarnaast hebben we nog veel meer campingacts tijdens de exclusieve pre- en afterparties. Bekijk de volledige line-up hier.


4) D-STURB SPECIALE ZONDAG HOSTING

Weet je nog welke zondag hosting jouw hoogtepunt was? Niemand minder dan D-Sturb zal dit jaar de Mainstage hosting op zich nemen met een exclusieve album showcase: Through My Veins, een ode aan zijn muzikale reis met ‘Legacy’ en de terugkeer van de spectaculaire liveact samen met Vertile als ‘Best of Both’! We zijn pas net aan het lijstje begonnen, maar hierdoor krijg je spontaan zin om het festivalseizoen in te luiden, toch?!

Tekst gaat door onder de video.


5) UPTEMPO AREA – BIGGER, BETTER, HARDER

Sorry, wat zei je? Of de RESiST area nog groter, dikker én ook nog eens op zondag kan dit jaar? Zeker weten! We hebben de area verder uitgebreid op vrijdag en zaterdag én een extra dag geopend waarbij de area op zondag ook nog eens in de open lucht te beleven is! Dus jij als uptempo freak kan nu voor het eerst het volledige weekend zagen en vlammen!


6) REBELLiON OPEN OP ZONDAG

We zagen je hier en daar misschien wat uitstapjes maken, maar je was vooral bij de REBELLiON area aan het snoeien, toch? Laten we je dan vertellen dat er dit jaar nog een schepje bovenop deze massale zaal gegooid wordt, want zij opent haar deuren voor de allereerste keer ook op zondag! Voor jou als RAW fanaat is er dus meer dan genoeg te zien en horen voor een weekend non-stop gas geven!


7) REACTiVATE & RECHARGE – DE THUISBASIS VOOR CLASSIC LOVERS

Je bent tientallen meters verwijderd van de area maar hoort al in de verte het gesynchroniseerde geschreeuw van duizenden fans. Dan weet je al dat het overduidelijk te vinden is bij de REACTiVATE (Hardstyle Classics) en RECHARGE (RAW Classics) area. Of je nou pas recent jezelf hebt verdiept in alles wat classics te bieden heeft of de liefde al jaren geleden gevonden hebt, je weet dat iedereen hier met een warm hart verwelkomd wordt.

Alleen de meest toegewijde classics liefhebbers zul je hier vinden, waar je zelf dit jaar ook onderdeel van kan zijn. De vraag is alleen; bij wie ga jij met je hele vriendengroep mee schreeuwen?


8) TALENTEN ZIJN TERUG IN HET UILTJE!

Je bent er misschien wel een keer voorbij gelopen of stond er met je hele vriendengroep maximaal te genieten, maar met heel veel plezier kunnen we vertellen dat deze mega gezellige area op zowel vrijdag als zondag een terugkeer maakt! Naast de winnaars van de Road to REBiRTH inhuldigen kun je overigens ook immens genieten van ons aanbod aan heerlijke speciaalbiertjes, waaronder de befaamde CLARO’S!


We kunnen het lijstje blijven aanvullen, maar de grootste upgrade elk jaar, dat ben JIJ! Want zonder jou is er natuurlijk geen perfecte aftrap van het festivalseizoen. We kunnen niet wachten om met jou weer die uitgestrekte groene velden te betreden!

Wist je dat je REBiRTH Festival een volledig weekend kan bezoeken voor NOG GEEN 50 EURO PER DAG?! Scoor HIER nog snel jouw tickets en wordt weer onderdeel van de start van het festivalseizoen!