Gefeliciteerd! Je hebt de laatste maanden van 2022 overleefd, waarin de duisternis intreedt en de temperaturen van ‘meh’ naar ‘cold as fuck’ gaan. Het aanbreken van het nieuwe jaar betekent natuurlijk goede voornemens, maar belangrijker is dat we langzamerhand steeds dichter bij de officiële start van het festivalseizoen komen! Het vooruitzicht van 3 volledige festivaldagen met harder styles op 14, 15 & 16 april laat ieders harten ontvlammen.

De Residence Campsite is, sinds de introductie in 2019, compleet uitverkocht geweest. Hierdoor hebben we duizenden harder styles liefhebbers mogen verwelkomen op onze uitgestrekte groene velden. Hier vind je alles dat je moet weten over de ultieme raver’s camping experience tijdens dé start van het festivalseizoen!


DE ULTIEME RAVER’S CAMPSITE EXPERIENCE

Zodra je voet zet op onze camping word je getransporteerd naar het domein van duizenden ravers, die allen ongeduldig wachten op hun eerste dosis harder styles van het seizoen. En ze hebben geluk, want dat is exact wat ze gaan beleven van vrijdag 14 april om 11:00 tot maandag 17 april om 12:00.

De adrenaline die je krijgt van een weekend festival is dé bron van onze energie. Het kippenvel loopt over je rug als je andere kampeerders hun favoriete tracks over het campingterrein hoort spelen. Je ontmoet nieuwe mensen die je kennis laten maken of zelfs bekeren tot andere genres en ontdekt continue nieuwe activiteiten tijdens jouw verblijf op ons campingterrein. Wij wensen dat dit gevoel nooit ophoudt!


3 VOLLE DAGEN AAN HARDER STYLES ENTERTAINMENT

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Op welk tempo jouw hart ook bonkt,  Anal Beads tijdens onze 3 volledig festivaldagen is er altijd wel een stage waar jij je energie kwijt kunt met hardstyle, raw, hardcore, uptempo en nog veel meer! Er zijn 16 area’s om te ontdekken tijdens het weekend, met 180+ van jouw favoriete artiesten, live acts en showcases.


Of je nou op het festivalterrein of de camping bent, het feest stopt nooit. Pre-parties, festival shows overdag en exclusieve afterparties, kortom een volledig gevuld festivalweekend!

Bekijk hier de volledige REBiRTH Festival weekend line-up! > 


EERSTE FESTIVAL & CAMPING VAN HET JAAR

Stel je voor dat je voor het eerst voet zet op onze uitgestrekte groene velden na een lange en donkere winter. Dat maakt REBiRTH Festival, dé officiële kick off van het festivalseizoen, nog specialer. Indoor locaties maken plaats voor de gezonde buitenlucht waar we opnieuw samenkomen om nieuwe muziek ontdekken. Weet jij nog hoe je los moet gaan onder de blauwe lucht? 


KIES JOUW KAMPEERSTIJL (BUDGET TOT LUXE)

Wil je graag in het midden van alle actie verblijven of kies je er liever voor om zo nu en dan een kleine pauze te kunnen nemen om jezelf wat welverdiende rust te geven? Van het meenemen van je eigen tent tot het boeken van accommodaties die klaar staan zodra je aankomt, zoals de luxe Fletoxels, FestivalCaravans, Delta Deluxe en meer. Er is meer dan genoeg keus voor iedere raver en voor ieder budget. Bekijk hier alle accommodaties >


FRIENDSCAMP: RESERVEER JOUW EIGEN SPOT (4 TOT 26 PERSONEN)

Wil jij het ultieme REBiRTH Festival weekend beleven samen met jouw vrienden? Dan zijn onze Residence Friendscamps iets voor jou! Een exclusief en afgeschermd stukje camping speciaal voor jou en je vriendengroep, inclusief uniek bord met jullie groepsnaam en verschillende upgrades om uit te kiezen.

Met een Residence Friendscamp word jij altijd wakker naast je vrienden, behoud je een beetje privacy en maak je samen onvergetelijke herinneringen! Bekijk hier alle voordelen van een Friendscamp! >

EXCLUSIEVE PRE- & AFTERPARTIES MET DEZE HELDEN

Zijn de volledige festivaldagen op zaterdag en zondag niet genoeg voor jou? NATUURLIJK NIET! Daarom hebben we ook de vrijdag toegevoegd als volledige festival dag, begin je weekend met 3 grote area’s met de beste Hardstyle & Raw, Hardcore & Uptempo en rising stars. De hele dag door is er voor ieder wat wils!

Maar dat is niet alles, want zodra de zon onder gaat hebben we onze beroemde camping afterparties met iedere nacht een ongekende sfeer. Zorg dat je deze bezoekt op vrijdag, zaterdag én zondag want wie heeft er slaap nodig?!

Benieuwd welke artiesten aanwezig zijn om jouw Residence Campsite ervaring naar een nog hoger niveau te tillen? We kunnen alvast aankondigen dat FRAW vs Mutilator en The Purge zullen optreden tijdens de exclusieve pre- & afterparties. Bovendien hebben we op zondagochtend een speciale Wake Up Call door de APEX Records Crew powered by Vasto, Scarra, Kenai & MC Synergy

Maar dat is niet alles, we hebben nog veel meer voor jullie in petto tijdens ons harder styles weekend met de beste REBiRTH acts! Deze worden binnenkort aangekondigd op onze Social Media kanalen.

ONTELBARE ACTIVITEITEN OM TE ONTDEKKEN

Naast onze pre- & afterparties en volledige festivaldagen zijn er een groot aantal andere dingen te doen. Arcade games, hot tubs, een bioscoop, workout, silent disco, bbq area, voetbalvelden, en… Wacht even, we moeten even op adem komen. Het is gewoon té veel om op te noemen!

Het enige dat je moet weten is dat we je beloven dat er nooit een moment zal zijn dat je jezelf verveelt tijdens REBiRTH Festival en de Residence Campsite. 100% satisfaction guaranteed!


UITRUSTEN & OPLADEN

We hebben verschillende chill area’s waar je kunt relaxen, alleen of met je vrienden, zodat je naderhand volledig herboren bent. Kijk een filmpje in onze REBiRTH Residence bioscoop of ga lekker bubbelen in een van onze hot tubs. We weten dat je veel tijd doorbrengt in de sportschool, maar vergeet aub geen zwembroek mee te nemen.


ALLE FACILITEITEN ZIJN VERWARMD

Fris windje? Niet in onze faciliteiten, want alles is verwarmd, van de badhuizen tot toiletten, de bioscoop en nog veel meer. We weten dat april erg wisselend kan zijn qua temperatuur, dus we hebben ervoor gezorgd dat je jezelf het gehele weekend nergens druk om hoeft te maken!


ONTBIJT, LUNCH OF DINER IN DE FOOD AREA

Ontbijt, lunch of een verdiende late-night-snack, onze food area heeft het allemaal! Het bevat een uitgebreid menu met alle soorten eten waar jouw maag naar verlangt. Sla genoeg fruit en groenten in of ga voor een cheat dag. We zullen het niemand vertellen, beloofd!


DE BBQ AREA; ALS JE VURIGE TREK HEBT

Medium rare of doorbakken? Grill jouw eigen vlees in onze BBQ area! Neem jouw eigen delicatessen mee of koop ze in onze online camping shop zodat jij een BBQ feestje met je vrienden kunt geven. Misschien kun je ook wat mensen uitnodigen die je net hebt ontmoet, want wie houdt er niet van een goede BBQ?!


IETS VERGETEN? BEZOEK ONZE CAMPING SHOP!

Je tent vergeten of zin in een snack? Bezoek onze camping shop en koop alles dat je nodig hebt. IJskoude biertjes, kampeerspullen en nog veel meer! Hoe minder je meeneemt, hoe eerder je kunt beginnen met feesten.

HOUD JE TELEFOON OP 100%

Nooit meer je vrienden kwijtraken door je telefoon volledig opgeladen te houden! Neem een powerbank mee of huur er eentje op onze Residence Campsite. Het zou zonde zijn als je die ene selfie of jouw favoriete track niet kunt opnemen tijdens de Lift Off show op zaterdag.

Voor minder dan € 45 per dag koop jij jouw camping tickets in onze ticketshop! Boek vandaag en maak je klaar voor een onvergetelijke 3-daags weekend festival tijdens dé officiële aftrap van het festivalseizoen!