fbpx

Pendelbussen / Openbaar Vervoer

REBiRTH Festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer door gebruik te maken van pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein. Dit de beste optie om naar het evenement te reizen.

De pendelbussen rijden continu tussen de volgende tijden van NS Station ‘s-Hertogenbosch naar het festivalterrein en terug:

  • Vrijdag: 08:30 – 18:00 en 22.30 – 00.30
  • Zaterdag: 11:30 – 15:45 en 22:00 – 01:00
  • Zondag: 12:30 – 16:00 en 21:30 – 23:45
  • Maandag: 09:00 – 12:30

Let op: wij proberen de tijden te hanteren die gecommuniceerd worden, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van drukte op de weg. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te halen. Een enkele reis duurt ongeveer 20 minuten.

Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost online € 13,- (excl. fee). Pendelbustickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke! Ter plekke zijn pendelbustickets alleen te koop via een QR-code.

Georganiseerde busreis / touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBiRTH Festival 2024? Geef dit dan uiterlijk vóór woensdag 10 april door via de onderstaande button. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBiRTH Festival meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur.

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Kiss & Ride / Halen & Brengen

Ter verbetering van de bereikbaarheid van REBiRTH Festival, zijn er dit jaar twee nieuwe Kiss & Ride locaties op maximaal 5 minuten loopafstand van het festivalterrein! Deze locaties liggen praktisch naast het festivalterrein, het is dus echt niet mogelijk om dichterbij afgezet te worden.

Het is tevens niet toegestaan om je ergens anders te laten halen & brengen dan bij een van onze Kiss & Ride locaties. Je krijgt hier een boete (van €160,-) voor wanneer dit buiten de aangegeven locaties gebeurd. Hier wordt streng op gehandhaafd.

Kom je vanuit de richting N65 / Den Bosch / Vught?

Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: Kiss & Ride.

Kom je vanuit de richting N65 / Breda / Tilburg?

Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: Kiss & Ride.

Kom je vanuit de richting A2 / Eindhoven / Boxtel?

Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: Kiss & Ride.

 

Taxi

Ter verbetering van de bereikbaarheid van REBiRTH Festival, is er een aparte locatie ingericht enkel voor taxi’s! Deze locatie ligt praktisch naast het festivalterrein, het is dus echt niet mogelijk om dichterbij afgezet te worden.

Het is tevens niet toegestaan om je ergens anders te laten halen & brengen, door een taxi, dan bij deze Taxi locatie. De taxichauffeur krijgt hiervoor een boete (van €160,-) wanneer dit buiten de aangegeven locatie gebeurd. Hier wordt streng op gehandhaafd.

Geef als navigatieadres Kantstraat 93, 5076 NP Haaren door en volg de gele borden met: Taxi erop.

Parkeren Auto's

Festival

Is het écht niet mogelijk om met onze pendelbus of met een touringcar naar REBiRTH Festival te reizen? Parkeer dan op de speciaal daarvoor ingerichte parkeerlocaties. Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: ‘P BEZOEKERS’ erop. Parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 15,- (excl. fee) in de voorverkoop. Parkeertickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke en kunnen ter plekke alleen met PIN betaald worden. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk samen te reizen.

Parkeren Auto's

Camping

Is het écht niet mogelijk om met onze pendelbus of met een touringcar naar REBiRTH Festival te reizen? Parkeer dan op de speciaal daarvoor ingerichte parkeerlocaties. Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: ‘P CAMPING’ erop. Parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 25,- (excl. fee) in de voorverkoop. Parkeertickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke en kunnen ter plekke alleen met PIN betaald worden. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

Houd er rekening mee dat het op zaterdag en zondag alleen mogelijk is om tussen 08:00 en 11:00 uur te vertrekken van- en terug te keren naar de camping parkeerplaats om naar de winkel te gaan.

In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk samen te reizen.

Fietsen

Er zijn twee fietsenstallingen speciaal ingericht voor bezoekers van REBiRTH Festival. Let op: parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Er is geen oplaadpunt voor elektrische fiets aanwezig.

Kom je vanuit Helvoirt of Vught?

Gebruik dan als navigatieadres: Antwerpsebaan 12, 5268 KB Helvoirt en volg de gele borden met ‘Fietsenstalling’ erop. parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Steek de N65 over bij de verkeerslichten: Torenstraat / Molenstraat.

Kom je vanuit Haaren, Biezenmortel, Udenhout of Oisterwijk?

Gebruik dan als navigatieadres: Oude Baan 9, 5076 PJ Haaren en volg de gele borden met ‘Fietsenstalling’ erop. parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Steek de N65 over bij de verkeerslichten: Koolhofweg / Monseigneur Zwijsenstraat.

Let op: het is niet mogelijk om de N65 op andere locaties over te steken, hier zal op worden gehandhaafd.

Pendelbussen Résidence De Leuvert

Overnacht je bij Topparken Résidence De Leuvert? Goed nieuws: we bieden ook vanaf dat park Pendelbustickets aan!

Vrijdag 12 april:

vanaf Résidence de Leuvert naar REBiRTH Festival: tussen 13:00 en 16:00

vanaf REBiRTH Festival naar Résidence de Leuvert: tussen 22:30 en 01:00

Zaterdag 13 april:

vanaf Résidence de Leuvert naar REBiRTH Festival: tussen 11:00 en 14:00

vanaf REBiRTH Festival naar Résidence de Leuvert: tussen 22:30 en 01:00

Zondag 14 april:

vanaf Résidence de Leuvert naar REBiRTH Festival: tussen 11:30 en 14:30

vanaf REBiRTH Festival naar Résidence de Leuvert: tussen 21:30 en 00:00

Tijden zijn onder voorbehoud en op basis van aantal verkochte tickets, uiterlijk 1 week voor vertrek ontvang je de daadwerkelijke vertrektijden toegestuurd per mail. 

Locatie:

De pendelbussen vertrekken recht voor het park, volg na REBiRTH Festival de borden met SHUTTLE erop.

Travel Partners

Reis met een van onze travel partners zonder stress naar REBiRTH Festival 2024

Nederland

Eleven Travel

Met Eleven Travel reis je onbezorgd, veilig en voordelig naar REBiRTH Festival. Jij als festivalbezoeker kunt samen met ons een eigen busreis organiseren voor jou en je vrienden. Een échte partybus of luxe touringcar, wij regelen het party vervoer voor jou.

> Weekend (Camping)

> Vrijdag

> Zaterdag

> Zondag

Nederland

Partybussen.nl

Gezellig én voordelig busvervoer naar REBiRTH Festival? Stap dan in bij Partybussen voor een zorgeloze reis. Wij verzorgen jouw busreis naar REBiRTH Festival met de kortst mogelijke route en de muziek aan!

> Zaterdag

> Zondag

Midden- en West Brabant

The Party Express

Reis naar REBiRTH Festival en maak gebruik van de voordelen van The Party Express: Vooraf vastgestelde prijzen voor zowel bus/combi tickets. Met je vrienden/kenissen allemaal in dezelfde bus. De mogelijkheid om een entree ticket voor het festival bij te boeken. Aantrekkelijke kortingen bij groepsboekingen.

> Weekend (Zaterdag en zondag)

> Zaterdag

> Zondag

Nederland

Partyvervoer

Neem de bus van Partyvervoer naar REBiRTH Festival en we maken er samen een super dik feest van. Alles is geregeld voor een hele gezellige rit, zodat jij in een ultieme feeststemming bij het festival aankomt.

> Zaterdag

Gebruik Slinger!

Samen rijden met andere bezoekers is veel leuker!

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom evenementen tijdens REBiRTH Festival! 💚 Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere bezoekers via de widget op deze
pagina. Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu.

Bij ieder evenement nemen duizenden bezoekers de auto naar het event. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere bezoekers bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar REBiRTH Festival?

Een rit aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Bezoekers uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken
met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.